MTV Video Müzik Ödülleri, dün gece New Jersey’in Newark şehrinde yer alan Prudential Center’da, yılın en görkemli ödül töreni ile sahiplerini buldu. Adayların canlı performanslarıyla renklenen geceye, Shawn Mendes ve Camila Cabello’nun ‘Senorita’ düeti damga vurdu.

Bu yılın MTV Video Müzik Ödülleri  New Jersey eyaletinde düzenlenen ödül töreniyle sahiplerini buldu. Televizyon ve müzik dünyasının en popüler isimleri MTV Video Müzik Ödülleri kırmızı halısında boy gösterdi. Ünlüler birbirinden iddialı kıyafetleriyle adeta bir şıklık yarışına girdiler... 

MTV VIDEO MÜZİK ÖDÜLLERİ 2019 KIRMIZI HALI ŞIKLIĞI  

Adriana Lima, Heidi Klum, Bella Hadid, Gigi Hadid, Safaree Samuels - Erica Mena Samuels, Hailee Steinfeld, Tana Mongeau, Keke Pelmer, Normani, Hasley, Jena Frumes  gibi dünyaca ünlü isimlerin yoğun katılım sağladığı ödül töreninde Ariana Grande Yılın Şarkıcı ödülünün sahibi oldu.

Gecede Ünlü model Heidi Klum, siyahlar içinde oldukça güzel gözüküyordu. Güzel model Heidi Klum , 46 yaşında olmasına rağmen gençlere taş çıkartan fiziğiyle dikkat çekti.

Taylor Swift, aldığı ödüller ve sahnedeki şovuyla MTV Müzik Ödülleri'ne damgasını vuran isimlerden oldu. İki ödül ile ayrılan Taylor Swift Versace imzalı bir kiyafet tercih etti.

Dünyaca ünlü Brezilyalı süper model Adriana Lima, katıldığı MTV Video Müzik Ödülleri'nde yaptığı cesur elbise tercihiyle tüm gözleri üzerinde toplamayı başardı.

MTV Video Müzik Ödülleri töreni öncesi, geceye katılan ünlü isimler kırmızı halıda en şık kıyafetleriyle poz verdi. İşte New Jersey eyaletindeki Newar şehrinde bulunan Prudential Center'da düzenlenen gecede ödüller kadar konuşulan kırmızı halı şıklık yarışı...

SAFAREE SAMUELS - ERICA MENA SAMUELS 

HASLEY 

KEKE PELMER

JENA FRUMES

GIGI VE BELLA HADID 

Editör: MURAT ÖZER