Uzun zamandır tüm dünyada merakla ve büyük bir heyecanla beklenen, 25. James Bond filmi Ölmek İçin Zaman Yok, 1 Ekim Cuma günü vizyona giriyor. Filmin ön gösterimi geçtiğimiz akşam Asmalımescit Soho House’da çok özel bir davet ile gerçekleştirildi.

BUSE TERİM 

ÖLMEK İÇİN ZAMAN YOK FİLMİNİN ÖN GÖSTERİMİNE ÜNLÜLERDEN BÜYÜK İLGİ

Ön gösterime; Buse Terim, Enis Arıkan, İrem Helvacıoğlu, Büşra Pekin, Aydan Taş, Ceylan Çapa, Cansel Elçin, Zeynep Tuğçe Bayat, Aslı Kızmaz ve İlker Kızmaz gibi birçok ünlü isim de katıldı. Gecede Alya sahne alarak hafızalara kazınmış Bond filmlerinin şarkılarını seslendirdi. Ölmek İçin Zaman Yok filmi, davetlilerden tam not aldı.

BÜŞRA PEKİN

Daniel Craig’i James Bond rolü ile yeniden beyaz perdeye taşıyan, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de çok uzun zamandır sinemaseverler tarafından büyük bir heyecanla beklenen, MGM ve Universal Stüdyoları’ndan Ölmek İçin Zaman Yok filmi 1 Ekim'de vizyona giriyor. Filmin ön gösterimi ise 29 Eylül Çarşamba akşamı Soho House’da özel bir davet ile gerçekleştirildi.

İREM HELVACI

Bu özel davete katılan Buse Terim, Enis Arıkan, İrem Helvacıoğlu, Büşra Pekin, Aydan Taş, Ceylan Çapa, Cansel Elçin, Zeynep Tuğçe Bayat, Aslı Kızmaz ve İlker Kızmaz gibi birçok ünlü isim, Ölmek İçin Zaman Yok filmini herkesten önce, ilk olarak izledi.

ZEYNEP TUĞÇE BAYAT-CANSEL ELÇİN

Film öncesi gerçekleştirilen kokteylde şarkıcı Alya sahne aldı ve Ölmek İçin Zaman Yok başta olmak üzere Daniel Craig’i James Bond rolü ile beyaz perdeye taşıyan tüm filmlerin hafızalara kazınmış şarkılarını seslendirdi.

ALYA

Film, tüm davetlilerin büyük beğenisini kazandı.

Editör: MURAT ÖZER