KUZEY Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) turizm bölgesi Bafra'daki bir otelde sahneye çıkan Hilton Otelleri'nin varisi Paris Hilton, performansıyla hayranlarını büyüledi.
Cyprus Delexe Otel'de sahneye çıkan Paris Hilton, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Yaklaşık 3 saat sahnede kalan Hilton, mütevazi tavırlarıyla da dikkat çekti. DJ'lik performası öncesinde kısa bir konuşma yapan Hilton, kendisine gösterilen ilgiden memnun olduğunu söyledi. Hilton'u yaklaşık 2 bin kişi izledi.
Bir ara ses sisteminde kesilme yaşandı. Paris Hilton, "Sizleri seviyorum, geri döneceğim" diyerek sahneden indi. Ses sistemindeki arıza giderildikten sonra tekrar sahneye çıkan Hilton, kaldığı yerden programına devam etti.
Ünlü yıldızın 110 bin Euro ücret karşılığında Ada'ya geldiği, yapılan organizasyon için de yaklaşık 1 milyon TL harcama yapıldığı belirtildi.

KUZEY Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) turizm bölgesi Bafra'daki bir oteldeki programda, DJ kabinine geçerek hayranlarını coşturan Hilton Otelleri'nin varisi Paris Hilton'a işlemeli sandık, yüzük ve kolye hediye edildi.

KKTC'ye geçen cumartesi gelen ve Cyprus Deluxe Hotel'deki programda DJ kabinine geçerek hayranlarını coşturan Hilton Otelleri'nin varisi Paris Hilton, bu sabah Ercan Havalimanı'nda VIP'ten çıkış yaptı. Hilton'a, Kıbrıs'a özgü hediyeler verildi. Paris Hilton'a, işlemeli el yapımı sandık, kolye ve yüzük hediye edildi.
Kıbrıslı Türklerin yakın ilgisinden çok memnun olduğunu ifade eden Hilton, KKTC'ye yeniden gelebileceğini söyledi. Hilton daha sonra özel uçakla Ada'dan ayrıldı.

 

Kaynak: dha