PUMA, “Büyükler için Oyuncaklar” mottosuyla hayata geçirdiği yeni RS-X sneaker serisinin tanıtımını geçtiğimiz günlerde Klein’da gerçekleştirdi

PUMA PARTİSİ ÜNLÜ İSİMLERİ BİR ARAYA GETİRDİ

Global spor markası PUMA’nın, #toysforbigkids mottosuyla büyükleri oyun dünyasına davet ettiği yeni RS-X serisinin öne çıkan modelleri RS-X Toys, RS-X Reinvention ve RS-X Transformers’ın tanıtıldığıpartide; moda, sanat, spor, müzik ve tasarım dünyasının tanınmış simaları bir araya geldi. Puma Türkiye Ekibi ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe Burak Yörük, Nil Burçak Keser, Didem Soydan, Itır Esen, Umut Eker, Enis Arıkan, Gökçen Arıkan, Adil Ayvaz, Biçem Sinik, Emre Bey, Leo Lunatic, İstanbul Trip rap grubu gibi ünlü isimler katıldı.

Oyuncakların çekici tasarımlarının, sneaker kültürünün içinde ve ötesinde yeniden keşfini kutlayan RS-X partisinde gecenin sürpriz DJ’i olarak sahneye çıkan ünlü otobot Bumblebee, davetliler arasında büyük heyecan yarattı. RS-X Toys, RS-X Reinvention ve RS-X Transformers’ın cesur renkleri ile ilgi odağı olduğu gecede davetliler RS-X modellerinin yenilikçi teknolojisini ve göz alıcı tasarımlarını yakından inceleme fırsatı da buldu.

Editör: MURAT ÖZER