Güçlü kadını sıradışı tasarımlarla buluşturan Raisa Vanessa, yeni koleksiyonunda, New York’un unutulmaz gece kulübü Studio 54’den esinlenerek, dönemi modern vizyonuyla yorumluyor

RAISA VANESSA SONBAHAR KIŞ KOLEKSİYONUNU UNUTULMAZ BİR ŞOVLA TANITTI 

Raisa Vanessa, 70’lerde New York gece hayatının en ihtişamlı, en gözde gece kulübü Studio 54’ün göz kamaştırıcı, lüks ve eğlenceli yaşamından ilham alarak hazırladığı Sonbahar Kış 2020 koleksiyonu “Modern Decadence”ı, 23 Şubat Cumartesi günü, Assembly Ferko Signature’da muhteşem bir defileyle tanıttı. Defile dünyanın bir numaralı makyaj markası Maybelline New York sponsorluğunda gerçekleşti.

RAISA VANESSA KARDEŞLERİ ÜNLÜ İSİMLER YALNIZ BIRAKMADI 

Defileyi, sanat, moda ve cemiyet dünyasından; Begüm Kütük-Erdil Yaşaroğlu, Ayşe Hatun Önal, Tara De Vries, Deren Talu, Dila Tarkan, Sima Tarkan, İlknur Şeref, Lara Sayılgan, Aslı Ekşioğlu, Duygu Akdeniz, Merve Kardeş, Nihat Odabaşı, Tamer Yılmaz, Nil Ninant, Caner Karalıoğlu gibi çok sayıda davetli izledi. Raisa Vanessa’nın çarpıcı koleksiyonu ve Maybelline New York’un dikkat çekici makyaj uygulamaları podyumda görsel bir şölen oluşturdu.

Editör: MURAT ÖZER