Kendini ifade etme gücüne öncülük eden Reebok, aykırı duruşuyla ve müziğiyle dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip Amerikalı rapçi Cardi B ile anlaştı.

"REEBOK" CESUR VE RİSK ALMAKTAN KAÇINMAYAN İSİMLERİ BİR ARAYA GETİRİYOR

Fark yaratan, cesur ve risk almaktan kaçınmayan isimlerle bir araya gelen ReebokCardi B işbirliğiyle öncü ruhunu bir kez daha ortaya koydu. Korkusuz ve sözünü sakınmayan tavrıyla bilinen Cardi B, Reebok DNA’sıyla tam anlamıyla uyum sağlıyor. 35 milyondan fazla Instagram takipçisiyle kitleleri peşinden sürükleyen ünlü sanatçı, Reebok ile işbirliğini de "duymayan kalmasın" şeklinde bir post’la paylaştı.

"GERÇEK İNSANLARI İSE SÜPERSTARLARA TERCİH EDİYORUZ"

Reebok Kıdemli Marka Müdürü Sanem Karacan;

“Cardi B, dünya çapında takip edilen bir rapçi olmasının yanında, bir anne, stil ikonu, kalıpları yıkan, kadınlara ilham veren ve kim ne derse desin kendi yolunu izlemeye cesaret eden bir kadın. Reebok olarak, gerçeklik olgusunu mükemmelliğe, gerçek insanları ise süperstarlara tercih ediyoruz. Bu yüzden güçlü, kendine güvenen ve fark yaratan kadınları rol model olarak seçiyoruz.”  şeklinde konuştu.

Reebok, 2000’li yılların başında kadın spor ayakkabısını piyasaya süren ve dönemin cesur hip-hop sanatçılarıyla işbirliği yapan ilk marka olmuştu.

Editör: MURAT ÖZER