Richard Mille, Adelaide’de gerçekleşen Avustralya Açık’tan zaferle dönen genç golfçü Nelly Korda’yı, Mille ailesinin yeni üyesi olarak görmekten mutluluk duyuyor.

KORDA, RM 007 TİTANYUM KULLANIYOR

20 yaşındaki Korda, olağanüstü atletlerden oluşan ailesinde bir istisna değil. Anne ve babası Petr ve Regina eski uluslararası tenis yıldızlarıyken, erkek kardeşi Sebastian da profesyonel bir tenisçi. Kız kardeşi Jessica ise, profesyonel golfçü.

GOLFÇÜNÜN İKİNCİ LPGA ZAFERİ

Nelly’nin profesyonel kariyeri, Symetra Turu’nun Sioux Falls LPGA Golf Turnuvası ayağını kazandığı 2016’da yükselişe geçti, Taoyuan’daki LPGA Tayvan’da zafere ulaştı ve ilk LPGA Turu şampiyonluğunu kazandı. 15 yaşındayken Amerika Kadınlar Açık’ta oynamaya başladı. İki yıl sonra ise, Solheim Kupası’nda Gençler Amerika Takımı’na dahil oldu. Korda, amatör kariyerini 2015 Harter Hall Invitational ve 2015 PING Invitational ile kapattı.

NELLY KORDA, ISPS HANDA KADIN AVUSTRALYA AÇIK ŞAMPİYONU 

Nelly’nin Adelaide’deki ikinci LPGA zaferiyle, babasının 1998’de Avustralya Açık’taki zaferi, kız kardeşinin aynı turnuvada 2012’de elde ettiği şampiyonluk ve erkek kardeşinin geçen yıl Avustralya Açık Gençler Şampiyonası’ndaki galibiyetinin ardından Avustralya bir kez daha Korda adıyla yankılandı.

Golf alanında harika işler başaracak olan genç Amerikalı, marka için son derece sportif bir kadın koleksiyonunun tasarımı için diğer yetenekli atletlerin yanına oldukça yakışıyor.

Editör: MURAT ÖZER