Konyalım şarkısıyla hafızalarda yer eden şarkıcı Nadide Sultan, katıldığı programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Geçmişini hatırlamakta zorlandığı için terapiste gittiğini söyleyen Nadide Sultan, “Yaşadığım acılar yüzünden geçmişimi hatırlayamıyorum” dedi.

KONSERVATUVARDAN ATILDIM AMA PES ETMEDİM

Sektörde çalışan bir konservatuvarlı olması nedeniyle atıldığı okula tekrar dönemediği ama pes etmeyerek sonradan konservatuvarı bitirdiğini söyleyen Nadide Sultan, kendisinde star ışığını Garo Mafyan’ın gördüğünü ve sonrasında hayatının değiştiğini söyledi.

EŞİM BENİ 1,5 YIL BEKLETTİ

Ünlü yönetmen Hakan Yonat ile evli olan Nadide Sultan, eşinin başlarda evlenmek istemediğini itiraf etti ve “Genelde erkekler evlilikten kaçar, bizde de öyle oldu 1,5 sene nişanlı bekletti beni ama her şey zamanında güzelmiş. Çok mutluyuz” diye konuştu.

KONSERİNİ ÇALDILAR!

Nadide Sultan, katıldığı programda konser zamanlarına dair bilinmeyen anılarını da paylaştı. Ünlü sanatçı, “Benim konserim başka bir sanatçının gibi gösterildi. Binlerce kişinin olduğu bir konserimde sahneye bir müzisyen arkadaşımı davet etmiştim ama o gidip konserimi kendi konseri gibi paylaşmıştı” şeklinde konuştu.

90’ların alaturka pop müziği deninde akla ilk gelen isimlerinden olan, Konyalım şarkısıyla ünlü Nadide Sultan’ın bu aralar hafızasıyla başı dertte.

Özlem Adakul’un Ekotürk’te yayınlanan Pembe Masa programa konuk olan Nadide Sultan’ın açıklamaları bomba etkisi yarattı. Geçmişine dair bir şey hatırlayamadığını söyleyen Nadide Sultan bu nedenle terapiste gittiğini, yaşadığı çocukluk acıları nedeniyle geçmişini hatırlamakta zorlandığını söyledi.

Günümüz şarkılarına ve şarkıcılarına da katıldığı programda veryansın eden Nadide Sultan “Şimdi yapılan hiçbir şarkının sözü hatırlanmıyor ama şimdi 90’lar şarkılarından birini herkes çok kolay hatırlar, o zamanlar daha duygu yüklü işler yapılıyordu. Çünkü 90’larda şarkılar tutsun diye değil gönülden yapılan işlerdi” dedi.

Editör: MURAT ÖZER