Bizimkiler dizisinde canlandırdığı Abbas karakteri ile gönüllerde taht kuran başarılı oyuncu Hikmet Karagöz, Taksim Metrosunda yürüyen merdivenlerden inerken düştü.
Bir süre önce felç geçiren ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Hikmet Karagöz, Taksim Metrosu'nda yürüyen merdivenlerden inerken düştü. Kaşından ve yanağından yaralanan oyuncunun yardımına çevredeki vatandaşlar koştu.
METRONUN YÜRÜYEN MERDİVENİNDEN DÜŞTÜ
Sol kol ve bacağından felç geçiren 'Bizimkiler' dizisinde canlandırdığı Abbas rolüyle hafızalara kazınan oyuncu Hikmet Karagöz, ufak bir kaza atlattı.
Beyoğlu Taksim'de , metroya binmek için yürüyen merdivenlerden inmeye çalışan ünlü oyuncu Hikmet Karagöz, bu sırada takılarak düştü. Karagöz, kaşından ve yanağından yaralandı. Daha önce felç geçiren Karagöz ayağa kalkmakta zorlanınca sağlıkçı olduğu öğrenilen bir vatandaş ilk müdahaleyi yaptı.
SAĞLIK DURUMU İYİ
Yapılan ilk müdahalenin ardından oyuncu, diğer vatandaşların da yardımıyla hava alması için metro istasyonundan dışarı çıkartıldı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri müdahale etti. Müdahalenin ardından ünlü oyuncu ambulansla hastanede tedavi altına alındı. Ünlü oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu bilgisine ulaşıldı.
 

Editör: MURAT ÖZER