Başarılı şarkıcı Sinan Akçıl önceki gece ‘Yanımdadır’ adlı yeni şarkısına klip çekti.İlk defa bir rap şarkısı seslendiren Akçıl’ın klibi Levent’te bir rezidansta çekildi. 3 kişi tarafından dövülen Akçıl’ın klip sahnelerinde toplam 20 ton su kullanıldı.

Muhabirlerin sorularını yanıtlayan başarılı şarkıcı ‘‘Çok güzel bir klip oldu. Her şeyin  gerçekçi olması için elimden geleni yaptım. Dayak yedim, 20 ton suya maruz kaldım ve klipteki partnerim Bihter bir sahnede gerçekten ağladı.’’dedi.

MURDA'YA VERİLEN CEZA ÇOK SAÇMA

Muhabirlerin Rap şarkıcısı Murda lakaplı Öner Doğan’a  şarkılarında uyuşturucu madde kullanımını özendirdiği iddiası ile yargılandığı davada 4 yıl 2 ay hapis cezası verilmesi ile ilgili sorulara ise Akçıl sert tepki gösterdi.Başarılı şarkıcı ‘Şarkı sözünden dolayı ceza alınmasını ilk defa duyuyorum.Burası Muz Cumhuriyeti değil . Bana çok saçma geldi bu ceza’’dedi.

İbrahim Erkal albümünde yer alacağını ve bunun için çok heyecanlı olduğunu söyleyen Akçıl yaz boyunca konserlerinin olacağını ve her şeyin çok güzel gittiğini söyledi.

ÖNCE BOŞANMA... SONRA AŞK!..

Muhabirlerin bu kadar yoğun tempo içinde Aşk hayatına nasıl zaman ayıracağını sorması üzerine ‘‘Önce bir boşanma olsun sonra konuşuruz bunları’’ diyerek muhabirlere teşekkür etti.

Editör: MURAT ÖZER