Sofia Richie’yi Malibu Sahilinde yilan deseni baskılı bikinisi, elektrikli bisikleti ve erkek arkadaşıyla gözden kaçırmak zordu! 

Model Scott Disick ile karantina günlerini plajda yürüyüş yaparak geçiren 21 yaşındaki model, karantinanın karın kaslarına zarar vermediğini kanıtladı

 SCOTT DISICK - CANDICE SWANEPOEL - SOFIA RICHIE

Çünkü 23 Nisan'da sarı ipli yılan derisi bikinisiyle sahilde dolaşırken her zamankinden daha fazla seksi ve cesur görüntüleri ile arkadaşi model Candice Swanepoel ile yürürken kameralara yakalandı.

Mayo markasının Tropic of C! den “praia” olduğunu ve üst ve alt “python hardal” baskısının toplam 150 $ karşılığında satıldığını öğrendim.

Dünya Günü için 22 Nisan’da özel olarak Malibu’ya geldiklerini ve sahilinde bir tesiste kaldıklarını öğrendiğim çift plajda elektrikli bisiklete binmenin tadını çıkardı!

"2020 YAZINA NE DİYORUZ?... İPTAL EDİLDİ,"

Sofia, kullandığı bisikleti turuncu bir bikini ve siyah yüz maskesi ile pozlayarak bir fotoğraf operasyonuna dönüştürdü. Sofia özel instagram hesabındaki hikayesinde post ettiği bu fotoğrafının altına “2020 yazına ne diyoruz?… İptal edildi,” diye yazdı. Eğer ki Sofya’nın iptal edilmiş bir yaz organizasyonları buna benziyorsa, kendisini çok da perişan görmedim.

Gülden Seçilmiş - Haber Channel Miami

Editör: MURAT ÖZER