Tüketicilerin yaşamlarını iyileştirmeye odaklanan P&G markası Oral-B, yapay zeka teknolojisine sahip yeni ürünü Oral-B GENIUS X’ı ve Zorlu Center Oral B Pop Up Store açılışını, 9 Ocak Perşembe günü, Zorlu Center Zanzibar’da kutladı.

KIVILCIM URAL

Oral-B ev sahipliğinde düzenlenen geceye; Esra Eron, İrem Helvacıoğlu, Kıvılcım Ural, Yiğit Kirazcı, Ege Kökenli, Kaan Sevi, Güneş Eren, Mert Vidinli ve Duygu Bal gibi çok sayıda ünlü isim katıldı.

TANKUT TURNAOĞLU - BURAK AKKİRİŞ

“Oral-B markamızla yaklaşık 70 yıldır, ailelerimiz ve diş hekimleri için en yüksek kalitede ağız bakım ürünleri üretmek için çalışıyoruz” diyen P&G Türkiye Sağlık ve Kişisel Bakim Ticari Operasyonlar Direktörü Burak Akkiriş, “Çok sık duyduğumuz yapay zeka kavramı artık iyiden iyiye hayatımıza dahil olmaya başladı. Yapay zeka teknolojisi pek çok alanda hayatı kolaylaştırırken, Oral-B Genius X ile yapay zeka özellikli en yeni diş fırçasını tanıtmaktan memnuniyet duyuyoruz.” diye ekledi.

“Hayal edin, geleceğin ağız sağlığı teknolojileri kişisel sağlınızla ilgili bilmeniz gereken her şeyi söyleyebilecek ve gerektiğinde sorunsuz ve mümkün olduğunca erken bir zamanda diş ve sağlık uzmanınızla doğrudan iletişime geçebilecek” diyen Akkiriş şu şekilde devam etti: “Bugün bu geleceğin kapısını aralıyoruz. Oral-B, günlük ağız bakım rutinlerinin bir parçası olarak insanların evde sağlık takibi yapmasını sağlayacak, tanı ve önleme için gerçek zamanlı geri bildirimlerle insanların destekleneceği bir gelecek hayal ediyor. Bu nedenle Oral-B Genius X de yapay zeka özellikli son ürününümüz olmayacak. İnanıyoruz ki bugün ve gelecekte, Genius X gibi bir ağız bakım ürünü insanların günlük sağlık rutinlerinde en önemli unsur haline gelecek. Diş Hekimi Dr. Robert Hutson, bundan 70 yıl önce Oral-B markasını kurduğunda diş fırçası tasarımında inovasyona imza atmıştı. Bugün dünyada diş hekimlerinin tavisye ettiği marka olarak en son teknolojilerimizi dünya ile aynı anda kullanılması için Türkiye’de tüketicilerimize sunuyoruz. Ağız sağlığında inovasyonun dünyada öncüsü Oral-B ile ağız sağlığı için en iyisini geliştirmeye ve bu alandaki sonsuz fırsatları keşfetmeye devam edeceğiz” dedi.

Yapay zekâ teknolojisiyle yeni Oral-B GENIUS X, akıllı diş fırçası kavramını bir adım daha ileri taşıyor. Oral-B’nin diş hekimleriyle tasarladığı bugüne kadarki en gelişmiş diş fırçası yepyeni teknolojisi ve şık tasarımı ile fark yaratıyor. Yeni Oral-B GENIUS X, kişisel fırçalama stillerini değerlendirmek için binlerce insanın fırçalama davranışı bilgisini birleştiriyor ve kullanıcıların daha iyi fırçalama alışkanlıkları elde etmesi için rehberlik ediyor. Yapay zekâ teknolojisi, insanların fırçaladıkları yerleri takip ediyor ve daha iyi ağız sağlığı için ek dikkat gerektiren alanlar konusunda kişiselleştirilmiş geri bildirimler sunuyor.

ORAL B POP UP STORE İLE YENİ ORAL-B GENIUS X DENEYİM 

Oral B, tüketicilere daha iyi bir yaşam sunabilmek için Genius X ile hayata geçirdiği inovasyonlara ek olarak, Zorlu Center -1 katında bir Pop Up Store ile hizmet vermeye başladı. 11 Şubat tarihine kadar açık kalacak alanda Oral-B’yi bütünüyle deneyimlemek mümkün. Bir diş hekiminin her gün 12:00-20:00 saatleri arasında bulunacağı Oral B Pop Up mağazada tüketiciler diş kontrolü yaptırabilecek aynı zamanda Yeni Oral-B GENIUS X’i ‘Test Drive’ mekanizmasıyla akıllı fırçanın farkını hissedebilecekler.

Editör: MURAT ÖZER