Six Senses Kocataş Mansions “Wellness Talks” serisi kapsamında, yeni yıla girerken” hayat seçimleri ve ilişkileri şekillendiren Enerji” konulu konuşmasıyla ünlü Enerji Terapisti Sintia Mazon’u ağırladı.  

ZUHAL ŞAHLI CİN - SINTIA MAZON 

Davete Sinem Güven, Fisun Kuran, Elif İnci Aras, Aslıhan Abacı, Neslihan Canbazoğlu,Yasemin- Pınar Solu, Sibel Pensoy,  Leyla Emadi, Nihan Yardımcı Çetinkaya, Ecem Bayar katılım gösterdi.

SİNEM GÜVEN

Six Senses Kocataş Mansions, “Wellness Talks” sohbetlerinin dördüncüsünü yeni yıla yepyeni bir enerji ile girmek üzere ünlü Enerji Terapisti Sintia Mazon ile gerçekleştirdi.

FİSUN KURAN

Davete SSinem Güven, Fisun Kuran, Elif İnci Aras, Aslıhan Abacı, Neslihan Canbazoğlu, Yasemin- Pınar Solu, Sibel Pensoy,  Leyla Emadi, Nihan Yardımcı Çetinkaya, Ecem Bayarkatılım gösterdi. Kahve Lounge’ın sıcacık atmosferinde gerçekleştirilen davette hayatı ve ilişkileri şekillendirirken enerjinin önemine dikkat çekildi. Yeni bir yıla girerken pozitif düşüncelerle hayata yeniden yön vermek konusunda önerilerle renklenen davette misafirler Six Senses Kocataş Mansions’un Kahve Lounge alanında keyifli vakit geçirdi. 

ELİF İNCİ ARAS

Wellness ve sürdürülebilirlik odaklı çalışmalarıyla örnek projeler yaratan Six Senses Kocataş Mansions’ın Executive Şefi Özgür Üstün, misafirlere lezzetli olduğu kadar sağlıklı bir menü hazırladı. Çay saati davetinde yerel üreticilerden temin edilen mevsiminde ve taze ürünlerle hazırlanan menü misafirlerin beğenisine sunuldu.

NİHAN YARDIMCI ÇETİNKAYA

Editör: MURAT ÖZER