COLIN'S geleneksel hale gelen Jeans Fest’i, Öykü Çelik, Mesut Süre, Merve Polat, Yiğit Dikmen, Bedirhan Soral, Berkcan Güven, Tuan Tunalı ve Efecan Dianzenza gibi birçok genç oyuncu ve sosyal medya fenomeninin katıldığı bir partiyle kutladı.

COLIN’S Jeans Fest partisi bu yıl Karaköy’ün trend mekanı Sumahan Event Place’da gerçekleşti. COLIN’S Pazarlama İletişimi Müdürü Aytaç Dalyan’ın ev sahipliği yaptığı partiye birçok genç oyuncu ve ünlü katıldı.

GENÇ OYUNCULARI VE SOSYAL MEDYA FENOMENLERİ BULUŞTURAN PARTİ 

Başta Öykü Çelik, Mesut Süre, Merve Polat, Yiğit Dikmen, Bedirhan Soral, Berkcan Güven, Tuan Tunalı, Efecan Dianzenza gibi birçok genç oyuncu ve sosyal medya fenomeni partiye katılarak festival heyecanına ortak oldu. Davetliler Avangart Tabldot’un DJ performansı eşliğinde başlayan eğlenceye, gecenin ilerleyen saatlerinde Berlinli DJ grubu Tunnelvisions’un performansıyla devam etti.

FESTİVALE GÖTÜREN FESTİVAL 

COLIN’S Jeans Fest ile aynı zamanda sonbahar-kış sezonunu açan marka, partide tüm konuklara festival ruhunu yaşattı. COLIN’S Jeans Fest, 1 Ekim’e kadar “Festivale Götüren Festival” sloganıyla Türkiye de dahil 17 ülkede COLIN’S mağazalarında ve colins.com.tr’de devam ediyor. Genç ve kendini genç hisseden COLIN’S severler Jeans Fest kampanyası boyunca yaptıkları her jean pantolon alışverişinden bir çekiliş hakkı kazanıyor.

Kampanya kapsamındaki çekiliş sonucunda Türkiye’den 5 şanslı çift Romanya sahillerinde 3 gün 3 gece süren ve dünyanın en eğlenceli yaz festivallerinden biri olan Neversea Festivali’ne gitmek için çekilişe katılma şansı yakalıyor. Ayrıca 50 adet festival kiti, 20 adet elektrikli scooter ve 10 adet vlogger seti de hediyeler arasında yer alıyor. COLIN’S, kampanya tarihlerinde jean pantolon alışverişi yapan tüm jean tutkunlarına da, bir sonraki alışverişlerinde kullanacakları yüzde 20 indirim kuponu veriyor.

GEÇEN YILIN TALİHLERİ ÖDÜL KEYFİNİ DOYASIYA YAŞADI 

Geçtiğimiz sene COLIN’S Jeans Fest kapsamında Türkiye’den “festival bize uyar” diyen 40 talihli jean tutkunu, Avrupa’nın en önemli elektronik müzik festivallerinden biri olan Romanya Untold Festivali’ne gitti. Kazananlar, dünyaca ünlü DJ ve müzisyenlerin katılımıyla 2019 yılının Ağustos ayında gerçekleşen festivalde, müzik ve dans dolu geçen 4 gün boyunca gönüllerince eğlendi.

Editör: MURAT ÖZER