Amber Heard, şiddet gördüğünü iddia ederek, Johhny Deep’in kendisini darp ettiğine dair görüntüler yayınlamıştı. Johnny Deep, bu görüntüler için mahkemeye başvurdu. Posta’nın haberine göre, “İtibar zedelenmesi” gerekçesiyle başvuru yapan Deep, tam 50 milyon dolarlık bir dava açtı.
ABD’li ünlü oyuncu Johnny Depp (55) ile Amber Heard (32) iki yıl evli kaldıktan sora 2017’de boşanmıştı.Heard, evlilikleri sırasında Depp'ten şiddet gördüğünü iddia etmiş, yüzünde darp izleri olan görüntüleri yayınlamıştı. Dava açan Heard'dan sonra Depp'den de beklenmedik bir adım geldi.


Depp'in dava dilekçesinde “Amber Heard'ın kendisine şiddet uyguladığını ileri sürerek ünlü aktöre hakaret ettiği" iddiası yer aldı.Johnny Depp, eski eşinin, evlendikten bir ay sonra kendisini Tesla’nın kurucusu ünlü iş insanı Elon Musk ile aldattığını da ileri sürdü.Amber Heard'ın avukatı, “Johnny Depp'in bu iddialarına Heard sessiz kalmayacak” dedi.


Boşandıktan sonra Elon Musk ile ilişki yaşamaya başlayan Amber Heard, Şubat 2018’de ayrılmış ve ayrılık sonrası da Musk ile arkadaş kaldıklarını belirtmişti.
Amber Heard ve Elon Musk, ilişkileri boyunca iki kez ayrılmıştı. Tesla’nın CEO’su Elon Musk, Amber Heard ile olan ilk ayrılıkları sonrası “Ona gerçekten aşıktım ve acı çektim” demişti.
Amber Heard ise ilk ayrılık sonrası "Hala çok yakınız"şeklinde konuşmuştu.
 

Editör: MURAT ÖZER