Özgürlük Savaşçısı, Kalbinin Sesini Dinle, Günahkarlar ve Azizler filmleriyle tanınan dünyaca ünlü oyuncu - yönetmen ve yapımcı Yunan kökenli Avustralyalı aktör Louis Mandylor yeni filmi öncesinde daha dinamik bir görünüm için İstanbul’a gelerek kendini Estetik ve Plastik Cerrahı Op. Dr. Hasan Fındık’a emanet etti.

MANDYLOR: 'ESKİ BAKIŞLARIMA YENİDEN KAVUŞTUM'

Ünlü aktör, zamanla aşağıya düşerek olduğundan yaşlı ve yorgun bir görünüm veren göz kapakları için ve  alt göz çevresinde olan göz torbaları, deri sarkıklıkları nedeniyle ‘’Göz Kapağı Estetiği’’ oldu. Oynadığı filmlerde çekici bakışlarıyla hayranlarını etkileyen Louis Mandylor operasyonun ardından son kontrol için gittiği Estetik merkezinde ‘’Dr. Fındık’ı abim Costas Mandylor’dan dolayı tanıdığımdan, bu operasyon için tek tercihim onun sihirli elleriydi. Ağrısız ve iz bırakmayan bir sürecin ardından son kontrole geldim. Eski bakışlarıma yeniden kavuşturduğu için kendisine teşekkür ederim. Döner dönmez Baba ‘’The Godfather’’ filminin çekimlerinde oynayacağım’’ dedi.  

İstanbul’da 3 gün kalan Louis Mandylor, Sultanahmet, Ayasofya ve Kapalıçarşı başta olmak üzere bir çok tarihi ve turistik mekanları da gezerek İstanbul’u çok beğendiğini belirtti.

HASAN FINDIK: "ESTETİK OPERASYONLARINDA TÜM DÜNYADAN İSTANBUL'A GÜZEL BİR İLGİ VAR"

 Hollywood Starlarının görünümlerinde Op. Dr. Hasan Fındık imzası Hollywood Starları’ndan, Louis Mandylor’un abisi Testere film serisinin başrol oyuncusu Costas Mandylor, Kızıl Köşe filminin başrol oyuncusu Bai Ling, Şahin Tepesi ve Renegade dizisi başrol oyuncusu Lorenzo Lamas, Sahil Güvenlik dizisi başrol oyuncularından Erika Eleniak, Parker Stevenson ve Jeremy Jackson, Maymunlar Gezegeni-Vegas’ta Son Şans filmleriyle ünlü Victoria Secret güzellerinden Estella Warren, 80’lerin dünyaca ünlü pop yıldızı Samantha Fox başta olmak üzere Hollywood Starlarına farklı bir çok alanda operasyon gerçekleştiren Estetik ve Plastik Cerrahı Op. Dr. Hasan Fındık, sağlık turizmine dikkat çekerek, “Estetik operasyonlarında tüm dünyadan İstanbul’a güzel bir ilgi var. Teknoloji ve hizmet olarak dünyadaki birçok ülkeye göre çok daha ilerideyiz. Ünlü hollywood starlarının da bu anlamda tercihlerinin İstanbul olması heyecan verici. Her biri bizler için dünyaya açılan Sağlık elçileri görevi görüyor” ifadelerine yer verdi.

Editör: MURAT ÖZER