Institut Esthederm’in “Intensive Moleküler Bakım Serisi”, magazin ve moda dünyasının önde gelen isimlerinin katıldığı özel bir lansmanla tanıtıldı.

BAYRAM KAYMAK - GİZEM ENSARI

Önceki gün Ulus 29’da gerçekleştirilen etkinlikte Derya Şensoy AHA PEEL molekülünüÖykü Çelik ise; Hyaluronik Asit molekülünü temsil etti.

EMEL YILDIRIM

Cilde duyduğu saygı ile ürünler geliştiren Institut Esthederm, moleküler güzellik bakımı olarak anılan Intensive Serisi'ni 25 Şubat Salı günü gerçekleşen bir etkinlikle tanıttı.

NEFİSE KARATAY

Ulus 29’da gerçekleşen lansmanda Derya Şensoy, Öykü Çelik Intensive serinin moleküllerini temsil ederken magazin ve moda hayatından Tara De Vries, Helin Avşar,  Nefise Karatay, Ebru Destan, Emel Yıldırım, Özlem Yıldız, Müge Boz, Raisa Sason, Vanessa Sason gibi birçok önemli isim de etkinliğe katıldı.

TARA DE VRIES

Intensive Serisi, cildin ihtiyacına yönelik hızlı ve güvenli çözümler geliştiren 7 farklı ve etkili molekülden oluşuyor. Düzenlenen etkinlikle bu moleküllerden bazılarını ünlü isimler temsil etti.

DERYA ŞENSOY

AHA PEEL molekülünü temsil eden Derya Şensoy ise; “Bugün, her cildin ihtiyacı olan moleküllerin olabileceğini keşfettim ve benim molekülüm Esthederm Intensive Serisi’nden AHA PEEL molekülünü içeren ürün oldu ve gözenek görünümünde azalma ve arınma etkisini, Esthederm Intensive Moleküllerinden AHA PEEL’de buldum.” dedi.

ÖYKÜ ÇELİK

Öykü Çelik’in temsil ettiği Hyaluronik Asit hakkında ise; “Su tutkunu bir insan olarak cildimin nem ve dolgunluk kaybının çözümünü Esthederm Intensive Molekülüm Hyaluronik Asit’te buldum.” şeklinde açıklama yaptı.

EBRU DESTAN 

 Etkinliğe katılan davetliler kendi moleküllerini keşfederek, ciltlerinin ihtiyaçlarına yönelik bakım serilerini incelediler.

RAISA - VANESSA SASON

Editör: MURAT ÖZER