Ünlü model ve dizi oyuncusu Yeliz Yeşilmen, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda Bodrum’daki yazlık evinin çocuklarının bakıcısı tarafından soyulduğunu iddia etti.

Yaşadığı olay nedeniyle çok üzgün olduğunu dile getiren Yeşilmen, “Evime aldığım, güvendiğim, çocuklarımı emanet ettiğim kadın, evimi soyup soğana çevirip ondan sonra defolup gitmiş. Bodrum’da bu kadını, bu sahtekarı görenler lütfen bana DM’den ulaşsın” dedi.

Bir dönem Türkiye’de televizyon dizilerinin gözde isimlerinden olan ve aynı zamanda modellik de yapan Yeliz Yeşilmen, dün sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerine başına çok kötü bir olay geldiği yönünde video paylaşımı yaptı.

Ünlü model paylaşımında zaman zaman Adana’dan vakit geçirmek için gittikleri Bodrum’daki yazlıklarını, çocuklarının bakıcısı olan bir kadın tarafından soyulduğunu iddia etti.

Yaşadığı bu olay sonrası çok üzgün olduğunu dile getiren Yeşilmen, paylaştığı videoda, “Arkadaşlar maalesef gerçekten çok kötü bir olay yaşadım. Arkadaşıma gelmiştim. Sonra çocuklarımla markete gittim. Evime gittim ve her taraf kilitli. Evim soyulmuş. Evime aldığım, güvendiğim, çocuklarımı emanet ettiğim kadın, evimi soyup soğana çevirip ondan sonra defolup gitmiş. O yüzden herkes onu arıyor şu anda. Zaten gerekli şeyler yapıldı. Ben sayfamda da paylaştım. Bodrum’da bu kadını, bu sahtekarı görenler lütfen bana DM’den ulaşsın” ifadelerini kullandı.

‘YEDİĞİMİZ KAZIKLAR, VOYVODA KAZIĞINI GEÇTİ’

Dün yaptığı paylaşımların ardından kendisine gelen geçmiş olsun mesajları için takipçilerine teşekkür eden Yeliz Yeşilmen, konu ile ilgili sosyal medya üzerinden paylaşım yapmaya devam etti. Olayı duyduğunda söz konusu bakıcı kadının fotoğrafını paylaştığını daha sonra arkadaşlarının uyarısı üzerine sildiğini dile getiren Yeşilmen, “Arkadaşlar, kadının hikayeden suratını kaldırdım. Ama yarın yeniden yayınlayabilirim. O kadar sinirliyim ki. Yazık ya, aile olmak, içine almak, kardeş gibi davranmak, bunlar yanlış şeyler galiba. Benim tek sıkıntım aşırı iyi olmak. Yediğimiz kazıklar ve darbeler voyvoda kazığını geçti” dedi.

'ZİYNET EŞYALARIMI VE KÜRKLERİM YOK'  

Ünlü model ve dizi oyuncusu Yeliz Yeşilmen, Bodrum Yalıkavak'taki yazlık evinin, çocuklarının Türkmen uyruklu Fatoş isimli bakıcısı tarafından soyulduğunu iddia etti. Bakıcının elindeki bavulla evi terk ettiği anlar güvenlik kameralarına yansırken, şikayetçi olan Yeşilmen, "Ben arkamı döner dönmez, akşam vakti koca bir bavulla arka kapıdan kaçmış. Bunun cezasını tabiki çekmeli ki bir daha kimseye yapamasın" dedi.

Bakıcının yaklaşık 3 ay önce işe başladığını ve henüz deneme sürecinde olduğunu belirten Yeşilmen, "Aslında denemede olan iki, üç aydır yanımda olan biri. Güvenimizi kazanmaya çalışan, çoluğumuzu çocuğumuzu emanet etmeyi düşündüğümüz kişi. Ben arkamı döner dönmez, akşam vakti koca bir bavulla ön kapıda güvenlik olduğu için arka kapıdan kaçarak gidiyor. Dün akşam yedi, yedi buçuk gibiydi. O dakikadan beri telefonu kapalı, hiçbir şekilde ulaşılamıyor. Eve geldiğimde gayet düzenliydi. Hiç olmadığı kadar pırıl, pırıl düzenliydi. Ama ziynet eşyalarımdan bazıları yok. Daha nelerim yok zamanla ortaya çıkacak. Çok eşyam var. Tek, tek takibini yapamıyorum. Değerli kürklerimden iki, üç tane yok. Onları havalanması için asmıştık. Aslında burada önemli olan maddi değer değil yapılan hareket. Evine, ailene misafir olarak aldığın, ailenden biri olmaya aday birinin arkanı döndüğün anda böyle bir kalleşlik yapmasının bedeli olmalı. Bunun cezasını tabi ki çekmeli ki bir daha kimseye yapamasın. Rezil olsun, hiç kimseye yapamasın, bu da ona bir ders olsun" şeklinde konuştu.

'İNSANLAR TANISIN, EVİNE ALMASIN'

Bakıcıyı kardeşi gibi gördüğünü ve ona hediyeler verdiğini belirten Yeşilmen, "Cana geleceğine mala gelsin, canımız sağ olsun. Çoluğumun çocuğumun, benim sağlığım önemli. Neden ben onun fotoğrafını paylaştım, rezil olsun utansın diye. İnsanlar tanısın, görsün ve almasın evine. Çünkü ben çok sevdim, inandım, güvendim. Kardeşim gibi gördüm, hediyeler verdim. Buna gerek yoktu. Demek ki fazla eli açık olmayacaksın. Lütfen kimseye böyle kolayca güvenmesinler. Arıyorlar, bulacaklar ve cezasını çekecek. Klip çekecektim, ekip arkadaşlarım ile toplandık ama karakollarda uğraşıyoruz. Şikayetçi oldum. Bir lira olsa ne olacak, yüz lira olsa ne olacak. Önemli olan hareket. Hatta komşunun birisi görmüş, seslenmiş, dönüp bakmamış. Hızlı hızlı, koşa koşa gidiyor. Neye ihtiyacı olduğunu söyleseydi ben fazlasıyla yapardım. Demek ki bu hastalık. Kalleşlik bir hastalık. O yüzden lütfen evinize aldığınız insanlara dikkat edin" ifadelerini kullandı.

Polis, Yeşilmen'in şikayetinin ardından, bakıcıyı bulmak için çalışma başlattı.

Editör: MURAT ÖZER