MCD Medya Başkanı Esra Oflaz Güvenkaya’nın hazırlayıp sunduğu 'Senin Mucizen' programının yeni yıldaki ilk bölümüne, usta oyuncu Halil Ergün konuk oldu.Halil Ergün, 16 Eylül 2016 tarihinde hayatını kaybeden meslektaşı Tarık Akan ile ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu.72 yaşındaki oyuncu, “Tarık Akan ile birlikte çok özel üç film çektik. Önce 'Yolcu' filmini, arkasından 'Maden' ve 'Yol' filmini çektik. Tarık Akan hayatımda çok önemlidir" dedi.Ergün, "Tarık'la bir dönem aramızda kırgınlık oldu. Hastalığını öğrenince konuştum” ifaderlerini kullandı.
"Ölmeden önceki iki gün hastaneye gidemedim ama telefonlaştık. Ben ona 'seni seviyorum' dedim. 'Ben de seni seviyorum' dedi. Helalleştik."Öte yandan Tarık Akan, yıllar önce verdiği bir röportajda Kemal Sunal'la küs ayrıldıklarını açıklamıştı.

"KEMAL YAŞASAYDI..."
"Maalesef küs ayrıldık Kemal'le. İlk defa aramızda çok ciddi bir şey oldu. Ciddileşmezdik hiçbir zaman. Ben de çok ciddileştim o da öyle ve bir anda ilişkimiz kopuverdi. Bu geçici bir süre içindi bana göre. Kemal şayet yaşasaydı böyle devam etmesine imkân ve ihtimal yoktu.""Benim eleştirmeme dayanamadı, O bana kızmaya başladı ve ikimizin kızması üst noktaya çıkınca diyaloglarımızı kestik bir süre. Kemal güzel bir dost ve çok özlüyoruz onu çok özlüyorum Kemal'i dedi.

Editör: MURAT ÖZER