Nice aşklara ev sahipliği yapmış tarihi dokusu ve büyüleyici atmosferi ile Çırağan Sarayı, Sevgililer Günü’nde ihtişam dolu romantik bir deneyim yaşamak isteyen çiftleri birbirinden heyecan verici sürprizlerle karşılıyor.

TUĞRA RESTORAN'DA ROMANTİZM VE LEZZETİN BULUŞMASI 

Romantizmi Çırağan Sarayı’nın ihtişamlı atmosferinde yaşamak isteyenler için tüm görkemiyle Boğaz manzarasına karşı konumlanmış, defalarca uluslararası yayınlar tarafından dünyanın en romantik restoranı seçilen Tuğra Restoran muhteşem bir seçenek oluyor. Tuğra’nın Sevgililer Günü’ne özel aşk dolu menüsü ise yine çok romantik ve lezzetli. Bu eşsiz lezzetlere keman müziğinin romantik tınıları eşlik ederken çiftlere de ziyafet şöleni içinde Boğaz’a karşı romantik bir akşam yemeği deneyimlemek düşüyor. Tuğra Restoran’ın Sevgililer Günü’ne özel akşam yemeği bir kadeh karşılama içeceği dahil iki kişi için 1,350 TL.

LALEDAN RESTORAN'DA SEVGİLİLER GÜNÜ YEMEĞİ

Romantik ambiyansı ve eşsiz manzarası ile Laledan Restoran, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel hazırladığı aşk dolu İtalyan menüsüne eşslik eden canlı müzik melodileriyle çiftlere unutulmaz bir gece vaad ediyor. Bu özel Sevgililer Günü menüsü karşılama içeceği eşliğinde iki kişi için KDV dahil 1,000 TL.

ROMANTİZM VE LEZZET GAZEBO LOUNGE'IN ÇAYI'NDA BULUŞUYOR!

İstanbul’un Boğaz manzaralı en keyifli mekanlarından Gazebo Lounge, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel romantik lezzetlerle dolu Akşamüstü Çay Saati sunuyor. Eşsiz bir ritüele dönüşen çay saati piyano melodilerinin keyif veren ritmiyle buluşuyor. Sevgililer Günü’ne özel Beş Çayı, bir kadeh prosecco ve sınırsız çay, kahve dahil 500 TL.

BOĞAZ MANZARALI ODALARDA ROMANTİK SEVGİLİLER GÜNÜ KONAKLAMA

Sevgililer Günü’nü Çırağan Sarayı’nın romantizm dolu atmosferinde doyasıya geçirmek isteyen çiftleri muhteşem bir konaklama paketi bekliyor. Büyüleyici Boğaz manzaralı odalarda en az bir gecelik konaklama paketi ile, bu geceye özel odaya servis edilecek ikramlar ve Laledan Restoran’da sunulacak romantik Sevgililer Günü akşam yemeği ile aşk dolu bir deneyim çiftleri bekliyor. Enfes açık büfe kahvaltının da dahil olduğu bir gecelik Sevgililer Günü konaklama paketi iki kişi için KDV hariç 475 Euro’dan başlayan fiyatlarla.

Editör: MURAT ÖZER