Dünyaca ünlü Londra kökenli İtalyan Restoranı Scalini, Six Senses Kocataş Mansions, İstanbul bünyesinde Şubat 2022 itibariyle Türkiye’de ilk kez açıldı.

NEBİ OZAN ÖZDEMİR

Six Senses Kocataş Mansions, Istanbul Otel Müdürü Nebi Ozan Özdemir ev sahipliğinde gerçekleşen açılış davetine; Beste Yurttaş, İbrahim Kutluay, Aslıgül Atasagun, Melisa Tapan, Mehmet Ali Bakanay, Ezgi-Eliz Fındık, Selen-Murat Kocabaş, Tuğçe Peksayar, Selin Gençoğlu, Zeynep Rendeci, Zohaer Majhadi, Songül Altuntaş, Ceylin Erkmen, Zuhal Şahlı Cin katılım gösterdi.

BESTE YURTTAŞ

İlk olarak 1988 yılında Londra’da, geleneksel bir İtalyan aile restoranı olarak hizmet vermeye başlayan Scalini, dünya çapında ünlü lezzetleri, samimi ve şık atmosferini İstanbul ile tanıştırdı.

İBRAHİM KUTLUAY

1988 yılında Londra’nın ilk İtalyan restoranlarından biri olarak servis vermeye başlayan Scalini, dünya çapında ünlü mutfağı ve geleneksel bir İtalyan restoranının sıcaklığını koruyan şık atmosferiyle İstanbul ile buluşuyor.

ASLIGÜL ATASAGUN

Boğaz’ın en nadide kıvrımı Sarıyer’de, iki tarihi yalının çevrelediği Six Senses Kocataş Mansions, İstanbul bünyesinde yer alan Scalini İstanbul, misafirlerine unutulmaz İtalyan mutfağı deneyimleri yaşatıyor. Dünya çapında ünlü isimlerin tercihi olan Scalini, markanın ikonik gece mavisi renklerini taşıyan restoran ve bar alanıyla İtalyan rüzgarını İstanbul’a taşıyor.

MEHMET ALİ BAKANAY

Kökenleri , Mario Paggetti ve Valerio Calzolari tarafından1959 yılında Soho’da açılan La Trattoria Terreza’ya dayanan Scalini, İtalyan mutfağının en seçkin örneklerini aile sıcaklığı taşıyan şık atmosferinde sunuyor.

CEYLİN ERKMEN - SONGÜL ALTUNTAŞ

Baş Şef Luigi Ferraro’nun Scalini’nin açılışından beri sürdürdüğü geleneksel İtalyan mutfağına yenilikçi ve samimi dokunuşlar yapan felsefesini yansıtan menü; başlangıçlarda restoranın adını taşıyan spesiyalleri Avocado Caldo ve Mista Scalini ile başlayan, taze makarna ve risottolarla İtalyan sofralarının samimi ve lezzetli geleneğini taşıyan menüsü ile dikkat çekiyor.  

MURAT - SELEN KOCABAŞ

ZUHAL ŞAHLI CİN 

Geleneksel, samimi ve hareketli dekorasyonu ile İstanbulluların kalbini kazanan  Scalini İstanbul, Şubat 2022 itibariyle Six Senses Kocataş Mansions, İstanbul’da misafirlerini bekliyor. 

SELİN GENÇOĞLU - TUĞÇE PEKSAYAR

Scalini İstanbul, haftanın her günü 17:00-22:30 saatleri arasında servis veriyor.

ZOHAER MAJHADİ

Editör: MURAT ÖZER