Dünyanın önde gelen saygın ödül platformlarından biri olan Haute Grandeur Mükemmellik Ödüllerinde, ağırlama seköründe Nikki Beach Resort & Spa Bodrum’un Genel Müdürü Arzu Topçu Civak “Türkiye’nin En İyi Genel Müdürü” seçildi.

HAUTE GRANDEUR’DEN NIKKI BEACH RESORT & SPA BODRUM YÖNETİMİNE MÜKEMMELLİK ÖDÜLÜ

Nikki Beach tüm dünyada müzik, yemek, eğlence, moda, sanat ve film unsurlarını orijinal lüks plaj kulübü konseptiyle birleştiren, sektöre yön veren ilk zincir olarak konumlanıyor.

Nikki Beach, lüks yaşam tarzını yeni bir mükemmellik seviyesine taşıma hedefiyle çok yönlü lüks yaşam tarzı ağırlama markası olarak tanınıyor. Nikki Beach Resort & Spa Bodrum her deneyimi kişisel bir yolcuğa dönüştürmeyi amaçlayarak, doğal güzellikleri modern unsurlarla harmanlayarak beğeni topluyor.

NIKKI BEACH RESORT & SPA BODRUM, HAUTE GRANDEUR’DEN 4 ÖDÜLLE DÖNDÜ

Haute Grandeur Global Mükemmellik Ödülleri, Nikki Beach Resort & Spa Bodrum’u “Türkiye'nin En İyi Suit Resort”u (Best All Suite Resort in Turkey), “Türkiye’nin En İyi Destinasyon Oteli” (Best Destination Hotel in Turkey), “Türkiye’nin En İyi Düğün Destinasyonu” (Best Destination Wedding Retreat in Turkey) ve “Türkiye’nin En İyi Genel Müdürü” (Best General Manager in Turkey) alanında 4 kategoride ödüllendirdi.

Ödül gecesine sektörün önde gelen temsilcileri ve fikir liderleri katıldı. Sadece en üst seviyede, lüks ve sıra dışı hizmetler sunan konaklama ve ağırlama markalarının değerlendirildiği yarışmada ödüller, sektöre katkı sağlayan, olağanüstü başarı gösteren en iyiler arasından seçilerek sahiplerini buldu.

Haute Grandeur kurucusu ve başkanı olan Marinique de Wet, yaptığı açıklamada: “Kazananlar başarının zirvesine ulaşmış olsalar da, en zorlu mücadeleyi vermeye devam ediyorlar. Çünkü en başarılı olmayı başarmaktan daha zoru zirvedeki konumunuzu muhafaza etmektir. İşte bu yüzden iddialı hedefler koymalı ve sınırlarımızı zorlamaya devam etmeliyiz” dedi.

De Wet, “Sağlıklı yürütülen rekabet mükemmellik arayışında başarının anahtarıdır” diye sözlerine ekledi. Yarışmada kazanan markalar sektörde referans noktası olarak konumlanmaya başlıyor. Dünya çapında konaklama ve ağırlama sektörlerinde mükemmeliyet standartlarının sürdürülebilir şekilde yükseltilmesine katkıda bulunmaktan dolayı gurur duyuyoruz ”diye söyledi.

HAUTE GRANDEUR TÜRKİYE’NİN EN İYİ GENEL MÜDÜRÜNÜ SEÇTİ

Nikki Beach Resort & Spa Bodrum Genel Müdürü Arzu Topçu Civak, ödülleri tüm ekibi adına almaktan dolayı büyük memnuniyet içinde olduğunu ve ekibiyle gurur duyduğunu dile getirdi. Ekibini yönetirken önceliğinin özveriyle mükemmellik arayışını sürdürmek olduğuna değinerek sözlerine şu şekilde devam etti: “Ödüller, konaklama ve ağırlama sektöründe kayda değer başarılar elde etmiş kuruluşların çok daha büyük başarılara imza atabilmeleri için onları daha iyi olmaya teşvik ediyor. Sektörde çıtayı bir üst seviyeye çıkartarak yeni bir mükemmellik standardı oluşturuyor. Başarı, sunduğunuz tüm katma değerli hizmetlerde oluşturduğunuz farklılıklarda ve detaylara verdiğiniz önemde gizlidir” dedi. 

Kuala Lumpur , Malezya’da gerçekleştirilen Haute Grandeur Global Awards Gala Töreni’nde, konaklama ve ağırlama sektörünün en iyileri belirlendi. Lüks konaklama ve ağırlama sektörünün en prestijli ödülleri olarak kabul edilen Haute Grandeur Global Hotel ExcellenceAwards, Nikki Beach Resort & Spa Bodrum’u 4 kategoride birden ödüllendirdi.

Ödül gecesine sektörün önde gelen temsilcileri ve fikir liderleri katıldı. Sadece en üst seviyede, lüks ve sıra dışı hizmetler sunan konaklama ve ağırlama markalarının değerlendirildiği yarışmada ödüller, sektöre katkı sağlayan, olağanüstü başarı gösteren en iyiler arasından seçilerek sahiplerini buldu.

Editör: MURAT ÖZER