“Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası, Bodrum’daki yeni mağazasını Anthaven’da açtı. Misafirlerini Bodrum’un en güzel koylarından biri olan Aspat’ta bulunan Anthaven’da da ağırlamaya başlayan Kahve Dünyası; bol köpüklü Türk Kahvesinden yöresel filtre kahvelere, enfes dondurmalarından Fit Lezzetlerine, birbirinden özel alternatifler sunuyor.

“Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası, Bodrumlular ve tatilcilerle Bodrum’un yeni cazibe merkezi Anthaven’da buluşuyor. Kahve Dünyası Anthaven’da denize nazır bol köpüklü Türk kahvesi keyfi yapabilir, spor sonrası meyveli Granola ile fit ve lezzetli bir mola verebilir, sevdiklerinizle birlikte açık havada kendinizi Kahve Dünyası’nın el yapımı enfes dondurmalarıyla ödüllendirebilirsiniz. Sıcak yaz günlerinde kahveye alternatif bir içecek arıyorsanız günün tadını frozen, milkshake veya smoothie ile çıkarabilirsiniz.

 Kahve Dünyası 5 Aralık Dünya Türk Kahvesi Günü araştırmasının sonuçlarına göre, ülkemizde Türk kahvesini en çok tüketenler Egeliler... Kahve Dünyası misafirleri Türk kahvelerini, geleneksel ikramlar eşliğinde ister Kahve Dünyası Anthaven’da içebilir isterlerse de taze çekilmiş, paketli olarak satın alarak Kahve Dünyası Türk kahvesi keyfini evlerinde de çıkarmaya devam edebilir. 

Türk Kahvesinden vazgeçemeyen ama soğuk bir içecekle ferahlamak isteyenler ise Türk kahvesinin, süt, çikolata ve buzla buluştuğu enfes Soğuk Türk Kahvesini tercih ediyor. 

“Bu sıcak günlerde bir dondurma çok iyi gider” diyenler, Kahve Dünyası’nın el yapımı tarzında üretilen enfes dondurmalarıyla serinliyor. Kahve Dünyası, aktif bir yaşam süren ve yediklerine dikkat eden misafirleri için Fit Lezzetler segmenti altında yer alan meyveli Granola, Müsli ve Poriç çeşitlerini öneriyor. 

Kahve Dünyası Anthaven’da sıcacık kruvasanlar, mis gibi poğaçalar, sipariş edildiğinde taze olarak hazırlanan o enfes sandviçlerin ekmeklerinin keyfini evinde, istediği anda tıpkı Kahve Dünyası’ndaki gibi taptaze bir şekilde çıkarmak isteyenler için bu ürünler dondurulmuş olarak da satışa sunuluyor. 

Editör: MURAT ÖZER