Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’in terasında hizmet veren “Ouzo Roof Restaurant”, her Cuma Banu Karaca ve her Cumartesi Yorgo ile dünya müziği eşliğinde Ouzo Roof ruhunu yaşatırken misafirlerini ülkeden ülkeye götürüyor.

KALAMIŞ MARİNA’YA KARŞI MÜZİK ZİYAFETİ  OUZO ROOF’TA!

Kalamış Marina’nın benzersiz manzarası eşliğinde “Ouzo Roof Restaurant”, her Cuma ve Cumartesi misafirlerine müzik ziyafeti yaşatıyor. Akdeniz ağırlıklı Kıyı Ege ve Anadolu halk mutfağı konsepti ile Ouzo Roof Restaurant’ta misafirler, sevdikleriyle beraber müzik eşliğinde eğlencenin tadını çıkarıyor.

DRAMATİK SOPRANAT BANU KARACA İLE DÜNYA MÜZİĞİ

Klasik müzikten Grek müziğe uzanan birçok tarzda ve dilde geniş bir repertuvara sahip Banu Karaca, her Cuma Ouzo Roof Restaurant’ta sahne alacak.

Mustafa Ceceli’nin aranjesini yaptığı ‘Nilüfer’ singleı ile halk oylamasıyla ‘Yılın En İyi Kadın Pop Sanatçısı’ seçilen Banu Karaca; yerli-yabancı pop müzikten, Türk sanat müziğine, Greek müzikten Latin müziğe, operadan tangoya dek uzanan repertuvarıyla Anadolu Yakası’nın gecelerine renk katacak. Her tarzı kendine özgü stilinde icra eden Banu Karaca, Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’in terasında hizmet veren Ouzo Roof Restaurant’ta sevenlerine keyifli dakikalar yaşatacak. Geçmişten günümüze ulaşan ve sevilen şarkılar ile Banu Karaca’nın etkileyici sesi, Kalamış Marina’nın muhteşem manzarasıyla birleşiyor ve sizleri hem kulağa hem göze hitap edecek bir eğlenceye davet ediyor.

GREK MÜZİYEN YORGA'DAN KOMŞU ŞARKILARI 

Ouzo Roof Restaurant, Cumartesi eğlencesi için ise ünlü Grek müzisyen Yorgo’nun eşsiz performansıyla misafirlerini ağırlıyor. Komşunun şarkıları eşliğinde güzel vakit geçirmek için Yorgo ve eşsiz sesi, her Cumartesi Ouzo Roof Restaurant’ta sizleri bekliyor.

Adalara uzanan ışıltılı Kalamış marina manzarası ve gastronomik haz yaratan lezzetleri ile Ouzo Roof Restaurant, Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’de.

Editör: MURAT ÖZER