Bodrum Yarımadası’nın büyüleyici Cennet Koyu’nda yer alan Mandarin Oriental, Bodrum, 2022 sezonuna 1 Nisan’da merhaba demeye hazırlanıyor. Ege kıyılarının vazgeçilmez tatil adresi tüm misafirlerine, geniş alternatiflerin yer aldığı  konaklama paketleriyle yeni sezonda kusursuz bir tatil deneyimi yaşatacak. 

2022 sezonuna 1 Nisan’da merhaba demeye hazırlanan Mandarin Oriental, Bodrum, yeniliklerin ve sürprizlerin yer aldığı konaklama paketleriyle yeni sezonda da Ege kıyılarının vazgeçilmez tatil adresi olmaya devam edecek. 

MANDARIN ORIENTAL, BODRUM YENİ SEZON AÇILIŞI İÇİN GERİ SAYIMA BAŞLADI

Mandarin Oriental, Bodrum, imza lezzetlerin eşlik ettiği güçlü mutfağı, Bodrum Yarımadası’nın en lüks alışveriş deneyimini sunan zengin marka seçkisi, attığı yeni adımlarla sınırları genişleyen sürdürebilir lüks hizmet anlayışı, global ölçekte ödüllü SPA’sı ve kişiselleştirilmiş tatil ayrıcalığı sunan Misafir Deneyim Elçi’si hizmetleriyle 1 Nisan’da kapılarını açacak.  

Her detayında konforla buluşan havuzlu, yemyeşil bahçeli ve geniş teraslı odaları, tam donanımlı mutfaklarıyla ev konforunu aratmayan rezidans daireleri, barbekü köşelerine ve sonsuzluk havuzuna sahip, asırlık zeytin ve çam ağaçlarının arasında bulunan göz alıcı süit ve villalarıyla göz kamaştran Mandarin Oriental, Bodrum, geniş alternatiflerin yer aldığı  konaklama paketleriyle yeni sezonda da kusursuz tatilin değişmeyen adresi olacak.  

PAMELA TİTO: "YENİ SEZONDA YENİLİKLERİMİZ KONUŞULACAK"

2022 sezonunu yeniliklerle karşılayacaklarını söyleyen  Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul ve Mandarin Oriental, Bodrum’dan sorumlu Bölge Ticari Strateji Direktörü Pamela Tito; “Geçtiğimiz iki yıl küresel çapta ve özellikle turizm sektörü için zorlayıcı olsa da Mandarin Oriental, Bodrum olarak verimli geçirdiğimiz bu süreçle birlikte 2022 sezonuna büyük bir heyecanla giriş yapıyoruz. 1 Nisan’dan itibaren sürprizlerimizle birlikte her yıl olduğu gibi ayrıcalıklı lüksü   misafirlerimizle paylaşacak olmanın mutluluğu içerisindeyiz” diyor.  Tito, yeni sezonda Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul ve Mandarin Oriental, Bodrum özelinde hayata geçirdikleri ve bir çok ayrıcılığı da beraberinde getiren Gems of Turkey  paketine değinerek ekliyor: “Gems of Turkey  paketimizle misafirlerimize yeni sezonda keyifli avanatajlar sunacağız. Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul  ve Mandarin Oriental, Bodrum olarak Türkiye’nin önde gelen iki destinasyonu İstanbul ve Bodrum’u çok özel bir paket ile biraraya getirdik ve ayrıcalıklı bir deneyim tasarladık. Birbirini harika bir şekilde tamamlayan iki otelimizin kombinasyonu olan bu paketimizin, diğer paket ve hizmetlerimiz ile birlikte çokça tercih edileceğine inanıyorum.”

Editör: MURAT ÖZER