Bodrum Yarımadası’nın en etkileyici panoramik manzarasına sahip Torba Koyu’nda doğallığı ve lüksü birleştiren Nikki Beach Resort & Spa Bodrummisafirlerini yeni sezon öncesinde yenilenmeye çağırıyor.

Büyüleyici dekorasyonu ve tarzıyla bembeyaz bir cenneti anımsatan Nikki Beach Resort & Spa Bodrum, 280 derece Bodrum Yarımadası manzarasına sahip konumuyla huzur ve lüksü bir arada yaşamak isteyen misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Ege’nin turkuaz sularında denize sıfır konumuyla huzur veren renkler ve aydınlatma ile doğadan aldığı ilhamla dekore edilen villaları; bu sonbaharda sizleri yenilenmeye davet ediyor. Her mevsim ayrı güzelliklerle ziyaretçilerini karşılayan Bodrum’da eğlence ve sükuneti harmanlayan Nikki Beach Resort & Spa Bodrum’un rooftop sonsuzluk havuzunda günbatımının muhteşem güzelliğine karşı kokteylinizi yudumlayarak kendinizi yeni sezona hazırlayabilirsiniz. Nikki Beach Restaurant & Beach Club’ın konforlu, bembeyaz yatakları ve kabinleri; restoran bölümünde dünya yemekleri, canlı eğlence anlayışıyla Nikki Beach’in enerji dolu ortamını sonbaharda da deneyimleyebilirsiniz.

Nikki BeachResort & Spa Bodrum’da geniş spa olanakları ve 24 saat hizmet veren Tone Gym spor merkezinde her mevsim kendinize iyi bakın.

Bodrum Bölgesi’nden elde edilen içeriklerle geliştirilen ve Clarins’in doğal içerikli ürünleriyle özel masaj ve terapiler sunan Nikki Spa’yla yaz sonrası güneşin zararlı etkilerinden yıpranan cildiniz için hazırlanan arındırıcı bakım uygulamaları ile kendinizi çok iyi hissedeceksiniz.

MASAJLAR

Surf & Turf (2 saat): İç dengenizi yeniden bulmak ve duyuları canlandırmak için mineralize edici ve arındırıcı bir termal kil sargısını bir gerilim serbest bırakıcı gövde mesajı ile birleştiriyor.

Float Away-- Kaçış (2 saat): Nikki Spa, bu sonbaharda Nikki Beach tarzı kaçışı deneyimlemeye davet ediyor. İhtiyaçlarınıza göre tedavinizi tepeden tırnağa kadar kişiselleştirecek olan terapistinizin yeteneklerine teslim olun.

Aegean DreamEge Rüyası (2 saat): Ciltteki pürüzleri giderici vücut peelingi, sağlıklı ve sıkı bir vücut elde etmek için masaj, parlaklık sağlayıcı yüz bakımı gibi aşamalardan oluşan bu rahatlatıcı uygulamada, tüm vücuda rahatlık, parlaklık ve ışıltı kazandırmak için en lüks ve besleyici krem ve yağlardan yararlanılıyor.

Nikki Beach Resort & Spa Bodrum, Rooftop Sunset Dining konseptiyle hazırlanan özel menüsünde dünya mutfağının yanı sıra, Ege Denizi’nin kıyı şeritlerinin etkileşiminden harmanlanan Ege Mutfağı’ndan özel lezzetleri de muhteşem panoramik manzara ve gün batımı eşliğinde sunuyor.

NIKKI BEACH RESTAURANT & BEACH CLUB BODRUM 

Dünyanın en ünlü ve dinamik beach club konseptini “hayatın kutlaması” mottosuyla sunan Nikki Beach, geniş ve konforlu güneş yatakları, detaylarda farklılaşan servisi, eşsiz tatlardan oluşan menüleriyle misafirlerini şımartmaya devam ediyor.

Nikki Beach Bodrum misafirlerine Beach Club, dış ve iç mekan restoran, havuz, havuz bar, sekizgen bar, VIP kabanalar, 2 katlı VIP teras, Nikki Beach lifestyle butik, konforlu şezlonglar ve bir VIP parti villası sunuyor. Masmavi deniz manzarasına nazır toplam yaklaşık 3000 metrekareye yayılan Nikki Beach Restaurant & Beach Club özel etkinliklerde 900 kişi, oturmalı olarak ise 600 kişiyi ağırlayabilecek şekilde tasarlandı.

Dünyanın en ünlü ve dinamik beach club konsepti olan ve müzik, yemek, eğlence, moda, film ve sanat elementlerini bir araya getiren Nikki Beach Bodrum’da, DJ performansları,Nikki Beach’in deneyimli barmenlerinin hazırladığı özel ve yaratıcı kokteylleri, Bodrum’un en iddialı Sushi ustalarının hazırladığı lezzetli Sushi’ler Nikki Beach’e uğramanız için adeta çağırıyor.

Editör: MURAT ÖZER