Sahne suskunluğunu 12 yıl sonra Cahide Palazzo ile bozan sevilen sanatçı Özcan Deniz, Kadınlar Günü’nde kendine has sahne tarzıyla Cahide’de yine muhteşem bir geceye imza attı. 

CAHİDE PALAZZO’DA ŞARKILAR KADINLAR İÇİN SÖYLENDİ…

TÜRKAN ŞERBETÇİ

ASLI ŞEN 

CAHİDE PALAZZO'DAN KADINLARA ÖZEL JEST…  

EDA KOSİF - EBRU CEYLAN

Eğlencenin en önemli adreslerinden Cahide Palazzo, Kadınlar Günü'ne özel tüm kadın misafirlerini yüzde elli indirimli ağırladı.

BİLGE KURU

Rezervasyonları günler öncesinden dolarak rekor kıran Özcan Deniz’i dinlemeye gelen 800'ü aşkın kadın, sanatçının efsane olmuş şarkıları ve eşsiz yorumuyla unutulmaz anlar yaşadı.

KADRİYE OLGAR

Cahide Palazzo'ya Özcan Deniz'i dinlemeye gelenler arasında Türkan Şerbetçi, Aslı Şen, Kadriye Olgar, Eda Kosif, Bilge Kuru, İpek Varol, Derya Ayaydın, Ebru Ceylan, Nihan Mutlu Üçkardeşker ve Arzu Özal gibi tanınmış isimler vardı.

İPEK VAROL

DERYA AYAYDIN

Yaklaşık iki buçuk saatlik sahnesinde Özcan Deniz tüm şarkılarını kadınlar için söylerken alkışlar eşliğinde performansını bitirdi.Yoğun istek üzerine bis yapan Özcan Deniz "Tatlım" şarkısı ile tekrar hayranlarının karşısına çıktı. Programını yarım saat uzatan sevilen sanatçı "Dön Desem" şarkısıyla sahnesine son noktayı koydu.

ARZU ÖZAL

NİHAN MUTLU ÜÇKARDEŞLER

Editör: MURAT ÖZER