Seyahat severlerin ihtiyaçlarına ve bütçelerine göre birçok alternatifi bir arada sunan Prontotour, erken rezervasyonda yüzde 40 indirimle gezginlerin yüzünü güldürüyor. “Erken al, bu fırsat kaçar” sloganıyla erken rezervasyonun ilk dönemini başlatan Prontotour kontenjanlarla sınırlı olan indirimli tur paketlerini satışa açtı.

İSPANYA - BARSELONA 

Yurt dışı turlarda sektör lideri olan ve bu yıl yurt içi turlarda da yüzde 300 büyüyen Prontotour, ileriye dönük tatili daha uygun fiyata garantilemek isteyenlere alternatifli seyahat önerileri sunuyor. Farklı kültürler ve coğrafyaları keşfetmek isteyen seyahat severler, Türkiye’nin en iyi rehber kadrosuyla 89’den fazla ülkeye seyahat etme şansı yakalıyor.

MONTENEGRO 

ERKEN ALAN KAZANIYOR!

İtalya, Balkanlar, İspanya, Orta Avrupa, Benelüks gibi en çok tercih edilen tur rotalarının yanında; egzotik ve uzak kıtalar, vizesiz coğrafyalar, muhteşem gemi ve deniz seyahatlerine erken rezervasyon avantajıyla ulaşabilmek mümkün. Üstelik ayrıcalıklı seyahatin adresi olan ProntoPlus turları da yüzde 25 erken rezervasyon indirim fırsatıyla seyahatin kapılarını aralıyor. Prontotour’dan tatilini erken alanlar, 1 Ocak 2020 tarihinden itibaren geçerli olan yurt dışı paket turlara vergiler hariç yüzde 40 indirimle sahip olabilecekler.

Editör: MURAT ÖZER