Yemek ve canlı müzik mekanı Jolly Joker Private açıldığının ilk ayında Seda Sayan, Deniz Akkaya, Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy, Nurgül- Mustafa Sirmen, Seda -Yılmaz Vural,  İpek - Ömer Faruk Sorak, Z eynep – Volkan Demirel, Gülşah - İsmail Erkan Çelik, Aslı – Bora Pehlivanlar gibi isimlerin yeni noktası oldu.

DENİZ AKKAYA - İBRAHİM SAYIN

CVK Park Bosphorus Hotel’in terasında açılan Türkiye’nin en büyük konser mekanı zinciri Jolly Joker’in yeni konsepti Jolly Joker Private, dünya mutfağından seçkin lezzetleri ve özel ambiyansıyla lezzet ve canlı müziği bir arada sunuyor.

YILMAZ - SEDA VURAL

 Açıldığı ilk ayda ünlü isimlerin uğrak yeri olan Jolly Joker Private, sahnesinde ağırladığı; Selami Şahin, Bülent Ersoy, Yıldız Tilbe, Ayta Sözeri, Gülşen, Yaşar konserleri ile misafirlerine keyifli anlar yaşattı.

Mekana konserleri dinlemeye gelenler arasında Seda Sayan, Deniz Akkaya, Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy, Nurgül- Mustafa Sirmen, Seda -Yılmaz Vural,  İpek - Ömer Faruk Sorak, Zeynep – Volkan Demirel, Gülşah - İsmail Erkan Çelik, Aslı – Bora Pehlivanlar gibi isimler yer aldı.

VOLKAN - ZEYNEP DEMİREL 

Boğazın eşsiz manzarasında yeni ambiyansında yemek ve müzik ziyafetini bir arada sunan Jolly Joker Private, Ocak ayı boyunca Gülşen, Koray Avcı, Bir Arabesk Müzikali – Afora gibi birçok grup ve ünlü ismi ağırlamaya ve adından söz ettirmeye devam edecek.

GÜLŞAH SARAÇOĞLU

ALİCAN TABAK - PELİN ÖZTEKİN

BORA - ASLI PEHLİVANLAR

Editör: MURAT ÖZER