Maslak’ta mükemmel lokasyonu ile iş çıkışlarının gözde mekânı Zaxi’de eğlence zamanı! Geçtiğimiz yıl Latin dansı tutkunlarının yoğun ilgi gösterdiği “Küba Perşembeleri” geri dönüyor.

Maslak’ta iş çıkışlarının gözde mekânı Zaxi’de Latin müzikleri eşliğinde dans etmeyi sevenleri muhteşem bir sezon bekliyor. Geçtiğimiz yıl yoğun ilgi gören “Küba Perşembeleri” yeniden başlıyor.

ZAXI'DE HER PERŞEMBE KÜBA ESİNTİLERİ!

Her Perşembe 18:30- 22:30 saatleri arasında Trio Cuba Latin parçalarla ruhunuzu beslerken; serpme tapas çeşitleri ve ana yemeğin sunulduğu Happy Hour menüsü ile dünya mutfağından zengin tatları çok özel fiyatlarla deneyimleme imkânı buluyorsunuz.

Kişniş ile marina edilmiş hamsi, domates bruschetta, mini mozzarella ve domates, cevizli peynir ezmesi, ananaslı tavuk salata ve peynir tabağından oluşan serpme tapas çeşitleri ve ana yemek olarak dana kaburga ve safranlı pilavın sunulduğu Happy Hour menüsü bir yerli içki ikramı ile birlikte sadece 99 TL. İkinci yerli içki de yüzde 20 indirimli!

Hilton İstanbul Maslak Oteli’nin giriş katında yer alan Zaxi Restaurant, merkezi lokasyonuyla rahatlık ve konforu bir araya getiriyor. İş çıkışlarında güzel vakit geçirmek isteyenler Zaxi’nin gurme lezzetlerinin keyfini çıkarmak için artık daha sık bahane buluyor

Editör: MURAT ÖZER