73'üncü İngiliz Film ve Televizyon Sanatları Akademisi (BAFTA) Ödül Töreni öncesi, geceye katılan ünlü isimler kırmızı halıda en şık kıyafetleriyle poz verdi.

73. İngiliz Film ve Televizyon Sanatları Akademisi (BAFTA) Ödül Töreni'nin 73'üncüsü Londra'da düzenlendi. Prens William ve Kate Middleten katıldığı gecede şıklık yarışı yaşandı. 

PRENS WILLIAM - KATE MIDDLETON 

Scarlett Johansson, Margot Robbie, Charlize Theron, Zoe Kravitz, Emilia Clarke, Renée Zellweger'ın dikkat çektiği gecede tüm gözler Prens William ve Kate Middleton'ın üzerindeydi.

REENEE ZELLWEGER - KATE MIDDLETON 

Bu yılın İngiliz Film ve Televizyon Sanatları Akademisi (BAFTA) ödülleri Londra'daki tarihi Royal Albert Hall'da düzenlenen ödül töreniyle sahiplerini buldu. Sinema, müzik ve sanat dünyasının en popüler isimleri BAFTA ödülleri kırmızı halısında boy gösterdi. Ünlü isimler birbirinden iddialı kıyafetleriyle adeta bir şıklık yarışına girdiler.

SCARLETT JOHANSSON 

Scarlett Johansson, Margot Robbie, Charlize Theron, Zoe Kravitz, Emilia Clarke, Renée Zellweger, Wallis Day, Daisy Ridly, Maya Jama, Ella Balinska, Saoirse Ronan gibi dünyaca ünlü isimlerin yoğun katılım sağlandığı töreninde En iyi film ödülünü (1917) kazandı.

CHARLIZE THERON 

BAFTA Awards ödüllerinde Scarlett Johansson, Margot Robbie, Charlize Theron, Zoe Kravitz, Emilia Clarke, Renée Zellweger, Wallis Day, Daisy Ridly, Maya Jama, Ella Balinska, Saoirse Ronan gibi bir çok ünlü isim katıldı 

MORGOT ROBBIE 

Bu yıl 73'üncüsü gerçekleşen İngiliz Film ve Televizyon Sanatları Akademisi (BAFTA) ödül töreninde göz kamaştıran kırmızı halı görünümleri bir arada...

REENEE ZELLWEGER

EMILIA CLARKE 

ZOE KRAVITZ

WALLIS DAY 

DAISY RIDLY 

MAYA JAMA 

ELLA BALINSKA 

VICK HOPE

SAOIRSE RONAN 

LILIY ROSE DEPP

Editör: MURAT ÖZER