adidas Originals, “Great Alone Better Together” felsefesi üzerine kurduğu ve en iyi spor ayakkabı teknolojilerini bir araya getirerek yarattığı P.O.D SYSTEM’e özel olarak Beşiktaş JK’nın kalecisi Loris Karius ile özel bir çekim yaptı.

Yeni silüeti, P.O.D. SYSTEM’ın ‘Great Alone Better Together’ felsefesini tüm dünyada Paul Pogba ile duyuran adidas Originals, Türkiye’ye özel yaptığı kampanya dahilinde Beşiktaş’ın kalecisi Loris Karius ile çalıştı. Karius, adidas Originals P.O.D. System çekimi için objektif karşısına geçti.

Bir futbol yıldızı olan Loris Karius, P.O.D System’ın felsefesinden yola çıkarak, ‘tek başınıza harika olabileceğinizi, ancak hep birlikte daha iyi olduğunuzu’ zafer sonrası kutlamalarına dair verdiği bir örnekle anlattı. Karius, “Soyunma odasından sonra iyi bir galibiyetin ardından takımla birlikte kutladığımız en iyi anları düşünüyorum. Bütün takımın zaferi paylaşması gerçekten benzersiz bir deneyim. O anda tek başınıza iyi olduğunuzu ama hep birlikte daha iyi olduğunuz hissini, yani takım olma hissini yaşıyorsunuz” diye söyledi.

Arşiv, estetik ve ilerici tasarım perspektifleri arasında bir bağlantı kurularak yaratılan P.O.D System silueti, adidas Originals'ın kolektif belleğinden yararlanarak, parçalarının toplamından daha büyük bir anlamı taşıyor.

P.O.D. System birden fazla kaynaktan ilham alıp, onları tek bir tasarımda bir araya getiriyor: ayakkabı tabanında 3 boyutlu yastıklama teknolojisi, topuk desteği ve Eva burun tek bir tasarımda buluşuyor. P.O.D. System sneaker severlere tasarım aşamasından ürünün oluşumuna kadar farklı kaynakların nasıl bir araya geldiğini ve mükemmel bir birliktelik oluşturduğunu anlatmayı hedefliyor. Sokak modasının yeni oyuncusu P.O.D. eşsiz uyumu yakalıyor.

Editör: MURAT ÖZER