Annelere Gününe özel yüzde 50 indirimli mücevherlerin yer aldığı Altın ve Mücevher günleri 6-15 Mayıs tarihlerinde Bakırköy Titanic Otel’de sergileniyor.

ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL ALTIN VE MÜCEVHER GÜNLERİ BAŞLIYOR!

19. kez düzenlenen Altın ve Mücevher Fırsat Günleri 6 Mayıs’ta kapılarını açıyor. Her bütçeye uygun takıların sergileneceği etkinlik Bakırköy Titanic Otel’de 6-15 Mayıs tarihleri arasında ziyaretçilerini bekliyor. Annelere hediye telaşı başladı. Sektörde 53.yılını kutlayan Barok Diamond gelenekselleşen Altın ve Mücevher Fırsat Günlerini bu kez Annelere Özel düzenliyor. Anne şefkati, mutluluğu ve sevgisinden ilham alarak tasarlanan binlerce tasarım, Anneler Günü’ne özel, çok uygun fiyat ve cazip ödeme kolaylığı ile etkinlik alanında sergilenecek.

Barok Diamond Yönetim Kurulu Başkanı Corç Akdoğan konuyla ile ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti:’’ Geleneksel hale gelen Altın ve Mücevher Fırsat Günleri’nin 19’uncusunu bu kez annelerimiz için düzenliyoruz. Üreticiden tüketiciye doğrudan satış mottosuyla düzenlediğimiz etkinlikte tüm ürünler tüketiciye hiçbir ara komisyon ücreti olmadan maliyetine yakın hatta birçok üründe maliyet fiyatına satışa sunuyoruz. Ayrıca Anneler Günü’nde tüm indirimlere ek olarak 2.000 TL ve üzeri tüm pırlanta alışverişlerinde ziyaretçilerimize seyahat mücevher çantası hediye edeceğiz.’’

Altın ve Mücevher günleri 06-15 Mayıs tarihleri arasında Bakırköy Titanic Otel’de 09.30’da kapılarını ziyaretçilerine açacak. 20.00’a kadar sürecek olan etkinliğin girişi ise ücretsizdir.

Editör: MURAT ÖZER