Atasay’ın ışıltılı ve nitelikli tasarım dünyası; başarılı oyuncu Hande Erçel’le kapsül koleksiyonda buluştu. Erçel’in tasarımından üretimine kadar her süreciyle bire bir ilgilendiği ve kendi adını taşıyan koleksiyonun Dubai’de çekilen reklam filmi özel bir lansmanda sunuldu.

HANDE ERÇEL - ATASAY KAMER 

Atasay’ın marka yüzü Hande Erçel, 2022 yazına özel olarak hazırlanan, her detayıyla üzerinde titizlikle çalıştığı ve kendi adını taşıyan kapsül koleksiyona imza atıyor. Başarılı oyuncunun doğadan, sanattan aldığı ilhamı yansıtan kapsül koleksiyon, Atasay’ın her kadının özgün ve özgür bir stilde ‘takıldığı’ ve her stilde takılabilen, kadını tamamlayan unsurlarını yansıtıyor. Odak noktasında Hande Erçel’in olduğu koleksiyon ve Dubai’de çekilen reklam filmi önceki gün özel bir lansmanda tanıtıldı.

KOLEKSİYONUN ODAĞI: HANDE ERÇEL'İN DÜNYASI 

Hande Erçel’in rüzgarı ve rüzgarın verdiği özgürlük hissinden aldığı ilhamın birçok parçada öne çıktığı koleksiyonun; çizim ve tasarım gibi yaratıcı süreçleri, renklerine karar verilmesi ve son olarak üretim süreçlerinin her birinde Hande Erçel bire bir ilgilendi ve Atasay’ın ödüllü tasarım ekibiyle birlikte çalıştı.

Beğenilerinin soyut yapısal formlarda odaklandığını belirten Erçel’in kapsül mücevher koleksiyona yüklediği anlam da aynı oldu. Sanat ve doğa aşığı olan oyuncunun dünyasına odaklanıldı. Hande Erçel’in yaptığı resimlere, sevdiği sanatçıların eserlerine yoğunlaşılarak koleksiyon geliştirildi.

Hayatında kelebeğin özel anlamı olduğunu belirttiği için ise yine kelebek formu en soyut hali ile tasarlandı. Mücevherde göz formunun klasikleşmiş halinden uzaklaşılmasını isteyen Hande Erçel, çizimlerinde de göze önem verdiği için koleksiyonda göz formu soyut hali ile yorumlandı.

KOLEKSİYONA ÖZEL ÇİZİM YAPTI 

Kapsül koleksiyon için Hande Erçel de eskizler çizdi. Bu çizimler Atasay’ın ödüllü tasarım ekibi tarafından mücevher formlarına dönüştürdü.

Hande Erçel, gündüzden geceye kullandığı mücevherlerdeki kullanıma göre büyüklük detayına kadar her aşamada titizlikle yönlendirmelerini ve seçimlerini yaptı.

Tasarımlarda kullanılan renkler yine başarılı oyuncunun dünyasını yansıtan seçimler oldu.

Hande Erçel beyaz madeni çok sevdiği için her tasarım beyaz olarak da üretildi. Ayrıca yeşil altın olarak da üretim yapıldı.

ATASAY KAMER 

Kapsül koleksiyonun özel lansmanında konuşan Atasay CEO’su Atasay Kamer, “Koleksiyonlarımızı tasarlarken her kadının kendine has bir stilinin olduğunu ve ruhunun istediği tarzını belirleme özgürlüğünü anlatmaya çalışıyoruz. Bu güçlü ve özgür koleksiyona birlikte imza attığımız ismin de Hande Erçel gibi stil sahibi bir kadın olması bizim için çok kıymetli” diye konuştu.

HANDE ERÇEL 

Hande Erçel ise kendi adını taşıyan koleksiyonu davetlilerle paylaşarak, “Atasay tasarım ekibiyle birlikte hazırladığımız kapsül koleksiyonumuzla ilgili büyük bir heyecan duyuyorum. Yaza özel hazırladığımız bu kapsül mücevher koleksiyonunda birçok ilham kaynağımız var. Doğa her zaman tüm güzellikleriyle ilhamımızın ana kaynağıydı. Bunun yanı sıra okuduğum kitaplar, izlediğim filmler, sanata olan aşkım ve bakışım, sürreal ve soyut çalışmalarına hayran olduğum ressamlar ve benim için hayatımda her zaman anlamı olan figürler… İlham biraz sizde biriken ve yaşamdan süzdüklerinizdir. Bu nedenle hepsi ilham kaynağım oldu. Çizimlerimi Atasay’ın tasarım ekibi o kadar güzel bir forma dönüştürdü ki onlara da bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.” dedi.

Hande Erçel filmle ilgili ise "Dubai çekimleri çok keyifli geçti. Ancak sıcaklıkların en yüksek olduğu saatlerde çekime birkaç saat ara vermek zorunda kaldık. Dubai’de bu çekimi gerçekleştirmek benim için heyecan verici bir deneyimdi." şeklinde konuştu.

RÜYA BÜYÜKTETİK

Lansmanda koleksiyona özel olarak çekilen film ilk kez gösterildi. TBWAIstanbul tarafından hazırlanan ve çekimleri Dubai’de gerçekleşen filmde, Hande Erçel koleksiyona ilham veren detayları anlattı. Çöl görüntüleriyle dikkati çeken film 50 kişilik bir ekiple hayata geçirildi. Prodüksiyon çalışmaları ise BOLD Film tarafından yapıldı. Film, gösterime girdiği andan itibaren kısa sürede büyük beğeni topladı ve sosyal medyada yankı uyandırdı.

Editör: MURAT ÖZER