Atasun Optik, 2019 yazının tarzı tamamlayan trend güneş gözlüklerini Çağla Şıkel ve Özlem Süer ile düzenlenen özel bir davetle tanıttı. Özlem Süer House’da gerçekleşen etkinlikte, Çağla Şıkel’in denediği yeni sezon güneş gözlükleri, davetliler tarafından büyük ilgi gördü. Etkinlikte Özlem Süer, davetlilerle birlikte güneş gözlüğü kılıfları tasarlarken, Hande Subaşı ve Deniz Sipahi’nin canlı sahne performansı keyifli anlar yaşattı.

Atasun Optik, 2019 yaz koleksiyonu güneş gözlüklerini, Özlem Süer House’da düzenlediği renkli bir lansmanda tanıttı. Atasun Optik CEO’su Nihat Aydın’ın ev sahipliğinde, yeni sezonda dünyada trend yaratan modellerin sergilendiği lansmanda Çağla Şıkel, güneş gözlüklerini davetlilerle beraber denedi. Yeni sezon trendleri ilk deneyenler arasında ekranların önde gelen isimlerinden Özge Ulusoy, Çiğdem Batur, Müge Boz, Yunus Günce de yer aldı.

Güneş gözlüklerinin her zaman tarzını tamamlayan önemli bir aksesuar olduğunu belirten Çağla Şıkel “Günlük kıyafetlerimde mutlaka bir güneş gözlüğü kullanıyorum. Eskisi gibi sadece plajda değil hafta içi, haftasonu veya bir davete giderken kombinimi, diğer aksesuarlarla beraber tarzıma uygun bir güneş gözlüğü ile tamamlıyorum. Yeni trendleri takip ediyor ve güneş gözlüğü koleksiyonuma da sürekli yenilerini ekliyorum. Ama kendime en çok yakıştırdığım model yuvarlak olanlar” dedi. Sezonun öne çıkan trend güneş gözlükleri hakkında bilgi veren Çağla Şıkel, bu sene en çok köşeli modellerin kullanılacağını, cat eye modasının giderek yayıldığını, çift köprülü ve altıgen modellerin ise revaçta olacağını söyledi.

Lansmanda koleksiyonundan özel bir seçkiyi davetlilerle buluşturan Özlem Süer, gerçekleştirdiği workshop’ta tarzı tamamlayan güneş gözlükleri için davetlilerle beraber özel kılıflar tasarladı. Hande Subaşı ve Deniz Sipahi’nin canlı sahne performansı ise misafirlere keyifli anlar yaşattı.

Dünya markalarından oluşan geniş bir koleksiyonu 2019 yaz sezonu için “Tarz Tamam” konseptiyle bir araya getirdiklerini dile getiren Atasun Optik’in CEO’su Nihat Aydın, bu yaz sezonuna 220’den fazla Atasun Optik noktasında, 50 farklı dünya markasının 1200’ü aşkın modeliyle hazır olduklarını söyledi.

Editör: MURAT ÖZER