Zamansızlığın sınırlarını zorlayan Mybestfriends bu yaz stil sahibi kadınların gardırobuna kuzeyli kadının istilasıyla güç katıyor. Sıcak yaz akşamlarını serinletecek uçuş uçuş elbiseler, dans ederken kadının en göz alıcı bölümlerini vurgulayan tasarımlar ve buna eşlik eden mini mayo koleksiyonu ile bayram tatiliniz de stilinizi renklendiriyor

BAYRAM STİLİ MYBESTFRIENDS!

Güçlü, asil ve gösterişli Mybestfriends kadını keşfedilmemiş ve stiline ilham verecek egzotik detaylarla zamansız zarafetini sergiliyor. Tropikal iklimlerin en sıcak ve vurucu renk tonları egzotizm vurgusu yapıyor.

Mybestfriends tasarımcısı Ayşegül Afacan Köksal "Hikâyeyi oluşturmak için kendimi mücadeleci ve istilacı kuzey kadınlarının yerine koydum. Zamanımızın çok gerisinde olan bu kadınların masallar ve kâşiflerden dinledikleri sıcak yaz günleri için onların adına hayaller kurdum. Sıcak yaz akşamlarında onlara serinliğin dahi özlenebileceğini öğreterek,. rüyalarını, arzularını, güçlerini ve hayallerini koleksiyonda vücut bulacak şekilde yeniden tasarladım. Savaşçı ve hırslı kuzey kadını güneyi keşfetmeye, yenilenmek için yayılmaya ve istila etmeye hazır." dedi.

Editör: MURAT ÖZER