Ünlü oyuncular Büşra Develi ve Birkan Sokullu, Beymen Club ile geçtiğimiz sezon başlayan ve İlkbahar Yaz 2022 sezonunda da devam eden yol arkadaşlıklarını özel bir davet ile kutladı. 

BİRKAN SOKULLU - BÜŞRA DEVELİ 

Beymen Club’ın sonsuz yaz konseptinden ilhamla BoHo Bosphorus’da 16 Mayıs 2022, Pazartesi günü düzenlenen davete aralarında Melisa Şenolsun, Burak Yamantürk, Eda Gürkaynak, Rüya Büyüktetik’in de olduğu davetlilerin yanı sıra Beymen Club ekibi de katıldı.

ELİF GÖKTAŞ

Boğazın eşsiz manzarası eşliğinde Beymen Group Pazarlama ve İletişim Genel Müdür Yardımcısı Elif Göktaş’ın açılış konuşması ile başlayan gece, Tanrı Misafiri’nin geceye özel hazırladığı keyifli akşam yemeği ve DJ Ece Özel’in performansıyla geç saatlere kadar devam etti. 

MELİSA ŞENOLSUN

Yazı ve güneşin pozitif enerjisini doyasıya yaşamak isteyenleri sonsuz bir yaz yolculuğuna davet eden Beymen Club İlkbahar Yaz 2022 Kampanyası’nda, Büşra Develi ve Birkan Sokullu’ya doğadan, hızla değişen dünyadan ve sanattan ilham alan dinamik, cesur, konforlu ve doğaya saygılı Beymen Club tasarımları eşlik ediyor.

BURAK YAMANTÜRK

EDA GÜRKAYNAK

RÜYA BÜYÜKTETİK

BİRKAN SOKULU - BÜŞRA DEVELİ - ELİF GÖKTAŞ

BİRKAN SOKULU - EDA GÜRKAYNAK

BÜŞRA DEVELİ

BİRKAN SOKULLU

Editör: MURAT ÖZER