Harika bir tatilden sonra şehre dönüş vakti geldi! Altınyıldız Classics ile modern ve şehirli stilin olmazsa olmazlarını Burak Özçivit ile keşfetme zamanı!

Şehre dönüşün simgesi Altınyıldız Classics, slim fit ceket ve gömlekleriyle hem klasik hem de spor tarz sevenler, şıklığını ön plana çıkarmak isteyenler için ideal çözümler sunuyor. Blazer ceket ve tshirt ikilisine eşlik eden 360 pantolonlar, şehir hayatına geçişte şıklık ve rahatlığı tercih edenlerin vazgeçilmezi olacak. Yoğun iş temposuna sahip erkekler, su ve leke tutmayan kumaş teknolojisi ile geliştirilen Altınyıldız Classics Nano Takım Elbise ile beklenmedik bir yağmura yakalanma ya da toplantıda üzerine su dökülmesi gibi şehir hayatında başlarına gelebilecek her türlü duruma hazırlıklı olacaklar.

ALTINYILDIZ CLASSICS'TEN 'ALTIN' GİBİ FIRSAT 

Altınyıldız Classics, takım elbise tutkunları için ayrıca çok özel bir kampanya sunuyor. Altınyıldız Classics’in 30 Eylül’e kadar gerçekleştireceği kampanya kapsamında birinci takım elbise 499 TL’den ikinci takım elbiseyi ise 299 TL’den satışa sunulacak.

Editör: MURAT ÖZER