Cacharel, Sonbahar/Kış 2018-19 Koleksiyonu’nda grinin asaletinin cesur renklerle oluşturduğu tezatlığa başvuruyor. Tasarımlarında, kurulduğu Fransa’nın Nimes şehrinin taş yapısını yansıtan grinin kattığı sofistike nüanslara sıklıkla yer veriyor.

SOĞUK HAVALARIN ASİL RENGİ GRİ

Tamamen pamuktan üretilmiş ve silik beyaz çizgilerle zenginleştirilmiş gri gömlek, gri takım elbise ile kullanılarak monokrom bir görünüm yaratıyor. Cesaretini stiline yansıtan Cacharel erkeği, bordo ile grinin mulune edilmesiyle hazırlanmış ekose ceket ve ona eşlik eden şal deseni kaşkol ile dikkatleri üzerine çekiyor. Hafta sonu konforlu olmayı seven erkekler de jakarlı gri triko ile sofistike bir seçeneğe sahip oluyor.

Özel tekniklerle jakarlı kumaştan üretilmiş palto ise kar izlerinden hareketle, gri silik ekose ile canlı bir görünüme büründürülüyor. Baştan aşağı her detayı düşünen Cacharel, zamansız renk gri ile her tarza uygun aksesuarlar da sunuyor. Yüzde yüz yünden üretilmiş kaşkol, palto ile kusursuz bir uyum yakalarken en soğuk havalarda bile sıcak tutuyor.

Editör: MURAT ÖZER