Giyinme sanatına verdiği önemle renk ve desen dünyalarını harmonik uyumla birleştiren bir koleksiyon sunan Cacharel, sakin renklerle tasarladığı ürünleri ile stilde huzurlu bir dinamizm yaratıyor.

SAKİN YAZ RENKLERİ

Hem günlük hayatta hem iş hayatında farkını ortaya koyan Cacharel erkeği, yazın samimi havasını yansıtan smart casual seçeneklerle her ana uygun bir görünüm sergiliyor. Ciddiyet sahibi gri ve onu sakinleştiren rose tonlarını bir araya getiren keten karışımlı hafif ceket ve bej renkli chino pantolon ile oluşturulmuş kombin, iş toplantısından akşam yemeğine hiçbir çaba harcamadan geçiş yapmayı mümkün kılıyor. Cacharel, tişört tasarımlarında stilde geçişkenliğe dikkat ediyor; merserize işlemi uygulanarak daha klasik bir hava verilmiş jakarlı tişört ile yaz sıcaklarında tişört tercih eden ama iş yaşantısının gerektirdiği ciddiyete de uygun giyinmek isteyenlere çözüm oluyor.

Cacharel, yaz davetlerinin eğlenceli ruhunu yansıtan özgün bir smokin arayanları açık renkli yün karışımlı smokini ile tamamlıyor. Kendi kumaşından yapılan kapsül düğmeler, smokinin cazibesini artırırken saten öğe barındırmayan tasarım tercihi, smokinin iş toplantılarında da giyilebilecek bir takım elbiseye dönüşmesine olanak sağlıyor. Smokini tamamlayan püsküllü kösele ayakkabılar, kahverenginin bej ile yarattığı mükemmel uyumu yansıtıyor.

Cacharel’in önerileri arasında, Cacharel Erkek Beyaz Gömlek (499TL), Cacharel Bej Chino Pantolon (299TL) ve Cacharel Püsküllü Kösele Ayakkabı (1099TL) bulunuyor.

Editör: MURAT ÖZER