Ayakkabı tutkusu çocukluk yıllarına dayanan, başarılı manken, sunucu ve oyuncu Çağla Şıkel’in ayakkabı tasarlama hayali, 2009 yılından bu yana ayakkabı konusunda büyük başarı yakalayan “Pelin’in Ayakkabıları”nın başarılı tasarımcısı Pelin Özfırıncı ile gerçekleşiyor.

ÇAĞLA X PELİN markası için bir araya gelen ikilinin oluşturduğu 16 parçalık kovboy çizme ve bot koleksiyonu, 24 Ocak tarihinden itibaren www.pelininayakkabilari.com sitesi üzerinden ayakkabı tutkunlarının beğenisine sunuluyor.

ÇAĞLA ŞIKEL'DEN PELİN'İN AYAKKABILARI İÇİN ÖZEL ÇİZME KOLEKSİYONU

Çocukluk yıllarından itibaren hayalindeki ayakkabıların fotoğraflarını cüzdanında taşıyacak kadar ayakkabı tutkunu olan Çağla Şıkel, ayakkabı tasarlama hayalini yepyeni bir iş birliğiyle gerçekleştiriyor. 2009 yılından beri “Pelin’in Ayakkabıları”yla internette ve sosyal medyada büyük başarı yakalayan ayakkabı tasarımcısı Pelin Özfırıncı ile bir araya gelen Çağla Şıkel, ÇAĞLA X PELİN markası altında oluşturduğu 16 parçalık kovboy çizme ve bot koleksiyonunu ayakkabı tutkunları ile buluşturuyor.

ÖZEL KOLEKSİYONDA YER ALAN ÇİZMELERİN FİYATLARI 499 TL İLE 599 TL 

Çizme ve botların tasarım aşamasında, Çağla Şıkel’in renk, kalıp, topuk gibi tüm detaylarıyla birebir ilgilendiği koleksiyonda yer alan ürünlerin fiyatları 499 TL ile 599 TL arasında değişiyor. İkilinin özenle oluşturduğu koleksiyonun tüm parçaları, ayakkabı tutkunlarının dört mevsim tarzına şıklık katmaya hazırlanıyor. Ünlü manken, oyuncu ve sunucu Çağla Şıkel’in çocukluk hayalinin hayat bulduğu ve ürünlerin tamamının çekimlerinde yer aldığı koleksiyon, 24 Ocak Perşembe gününden itibaren, www.pelininayakkabilari.com sitesinde satışa sunuluyor.

Editör: MURAT ÖZER