Avrupa’nın en büyük spor perakende zincirlerinden Decathlon Türkiye genelindeki 35 spor mağazası ve online satış sitesi decathlon.com.tr ile bu yaz da spor tutkusunu yayamaya devam ediyor. Eğer siz de yaz bitmeden derin sulara dalıp denizaltının gizemli dünyasını keşfe çıkmak ya da sörf yaparak dalgaların keyfine varmak istiyorsanız mutlaka Decathlon mağazalarına uğrayın ve su sporları ürünlerine göz atın!

DALIŞ, SÖRF VE SU SPORLARIYLA YAZ TATİLİNİZE MACERA VE HAREKET KATIN!

Ülkemizde gitgide yaygınlaşan dalış sporuna başlamak ve yaz tatillerinizi su altı dünyasını keşfederek geçirmek istiyorsanız, amatör ya da profesyonel, dalarken ihtiyaç duyabileceğiniz her tür su altı keşif ve dalış ekipmanını Decathlon’da çok uygun fiyatlara bulabilirsiniz.

Su altı keşfi için ısı yalıtımlı-hareket serbestliği sağlayan sörf ve dalış kıyafetlerinden, kayaların üstünde rahat yürüyebilmeniz için özel olarak tasarlanan ayakkabılara, itme gücünü konforla birleştiren paletlerden maksimum görüş kalitesi için su damlası şeklinde cam kesimli konforlu ve su geçirmez profesyonel dalış maskelerine; derin suları keşfetmeniz için ihtiyacınız olan tüm ürünler Decathlon mağazalarında.

Yaz tatilinizi sörf yaparak değerlendirmek isterseniz de, sörfe özel UV korumalı wetsuitlerden, kontrol kolaylığı sağlayan, sağlam ve kaydırmaz köpük sörf tahtlarına; sörf şortlarından özel ayakkabılara kadar aradığınız tüm ürünler Decathlon’da!

Editör: MURAT ÖZER