Türkiye’nin, uluslararası moda markası olan Dice Kayek, dünya yıldızlarının ilk tercihi olmaya devam ediyor. Paris’teki butikleri ünlülerin uğrak yeri haline gelen Ece ve Ayşe Ege kardeşlerin markası Dice Kayek, son olarak Hollywood’un iki ünlü ismi Sharon Stone ve Abigail Spencer’ı ağırladı.

ECE EGE - ABIGAIL SPENCER

Ziyaret ettikleri Paris’teki Dice Kayek Butik’te bulunan yeni tasarımlara hayran kalan iki yıldız, kıyafetleri tek tek deneyip, alışveriş yaptı.

SHARON STONE - ECE EGE 

Bursa’dan İstanbul’a, İstanbul’dan Paris’e uzanan moda yolculuğunda dünyaca ünlü bir markaya dönüşen Dice Kayek, tasarımları ile moda dünyasında ses getirmeye devam ediyor.

 ABIGAIL SPENCER

Kreasyonları büyük beğeni toplayan Ece ve Ayşe Ege kardeşlerin markası Dice Kayek, özgün, şık ve zarif tasarımları ile dünyaca ünlü yıldızlardan da büyük ilgi görüyor.

ABIGAIL SPENCER

Özellikle Hollywood starları katıldıkları seçkin davet ve galalarda Dice Kayek imzası taşıyan kıyafetleri tercih ediyor. Bu yoğun ilgili Paris’teki Dice Kayek Butik’i de ünlülerin uğrak yeri haline getirmiş durumda.

SHARON STONE

HOLLYWOOD STARLARININ TERCİHİ DİCE KAYEK 

Türkiye’nin uluslararası arenadaki en önemli moda markalarından biri olan Dice Kayek; bugüne kadar Katy Perry, Kelly Clarkson, Sophie Skelton, Zendaya, Naomi Campbell, Zoey Deutch, Naomie Harris, Natasha Lyonne’nin de aralarında bulunduğu birçok dünya yıldızını giydirdi.

SOPHIE SKELTON

Tasarımları ile fark yaratan Dice Kayek, son olarak da iki Hollywood yıldızının da ilk tercihi oldu.

NAOMIE HARRIS 

Temel İçgüdü (Basic Instinct) filminin yıldızı olarak tanınan ve Altın Küre ile Emmy ödüllerinin sahibi dünyaca ünlü aktris Sharon Stone ile Timeless, Suits, Castle, Mad Men gibi dizi ve filmlerin yıldız ismi Abigail Spencer da kıyafet tercihinde Dice Kayek’i seçti.

NATASHA LYONNE

KİYAFETLERİNİ TEK TEK DENEYİP, BOL BOL ALIŞVERİŞ YAPTILAR

Paris’teki Dice Kayek Butik’i geçtiğimiz hafta farklı günlerde ziyaret eden Stone ve Spencer, yeni tasarımlara hayran kaldı. Daha önce kristal işlemeli Dice Kayek pantolon ve ‘Signature’ gömleği giyen Sharon Stone, çok beğendiği parçaları tek tek denedi. Aynı şekilde Vanity Fair'in Oscar partisinde Dice Kayek elbise giyen Abigail Spencer da Paris Moda Haftası’nda Dice Kayek Butik’i ziyaret ederek, beğendiği ürünleri denedi. İki ünlü isim denedikleri birçok ürünü satın aldı. Ziyarette iki yıldıza Dice Kayek markasının yaratıcılarından Ece Ege eşlik etti.

RİTA  ORA

TASARIMLARI ULUSLARARASI ÖDÜLLER KAZANDI 

Dice Kayek markası, yaratığı tasarımlarla da uluslararası ödüller kazandı. Ece ve Ayşe Ege kardeşlerin, Doğu ve Batı’yı sentezleyen tasarımları 2003 yılında Fransa'da moda kategorisinde ‘Femme en Or’ (Altın Kadın) ödülüne layık görüldü. İki kardeş ayrıca, İstanbul’un mimarisi, tarihi, coğrafyası, lezzetleri ve kokularından esinlenerek tasarladıkları 29 kıyafetten oluşan ‘Istanbul Contrast’ koleksiyonunda yer alan ‘Ayasofya’, ‘Kubbe’ ve ‘Kaftan’ isimli tasarımları ise, uluslararası bir ödül olan Jameel Prize’ı kazandı. Bu tasarımlar aynı zamanda İslam sanatlarını yeni bir söylemle yorumlama alanındaki katkılarından dolayı Londra’daki Victoria & Albert Müzesi’nde de sergilendi.

MORENA BACCARİN

Editör: MURAT ÖZER