Türkiye’nin öncü moda markası Koton ve dünya çapında tanınan, moda-stil danışmanı ve kreatif direktör Ece Sükan’ın imza attığı iddialı koleksiyonun lansmanı iş, sanat ve cemiyet dünyasından birçok ismin katılımıyla gerçekleşti. 

GÜLDEN YILMAZ - FERYAL GÜLMAN - ECE SÜKAN - ARZU SABANCI - ŞEBNEM ÇAPA

Koton Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Yılmaz ve Ece Sükan’ın ev sahipliğindeki davete Arzu Sabancı, Şebnem Çapa, Füsun Kuran, Gökay Gündoğdu, Raşit Bağzıbağlı, Ayşe Boyner, Dilek Hanif, Eda Zamanpur, Feryal Gülman, Gülden Büyükuçak, Şahika Ercümen, Melis Ağazat, Tuba Ünsal, Tara De Vries, Zeynep Tosun gibi isimler katıldı. 

GÜLDEN YILMAZ - RAFAEL ÇETİN - ECE SÜKAN

Yakın dostlarının yanı sıra moda tutkunlarıyla da bir araya gelen Gülden Yılmaz ve Ece Sükan, konuklarıyla yakından ilgilendi. 

İMZA TASARIMLAR KOTON X ECE SÜKAN KOLEKSİYONUNDA 

ECE SÜKAN 

Ece Sükan x Koton koleksiyonu, Feminen Power ve Nomadic Craft adlı iki temadan ve 49’u aksesuar olmak üzere toplam 169 parçadan oluşuyor. En moda parçaları bir arada sunan koleksiyonda, mayo ve aksesuar grubu da yer alıyor. Her tasarımın moda severlerin gardırobunun ikonik parçası olmaya aday koleksiyonda, Ece Sükan’ın moda zevkinin yansımaları da hissediliyor. 

ŞAHİKA ERCÜMEN

Giyim tarzından yaşam alanına kadar stilini konuşturan, feminen ve modern kadına hitap eden Ece Sükan x Koton koleksiyonu, bu sezon gardıropların vazgeçilmezi oluyor.

MELİS AĞAZAT

Ece Sükan’ın sezonun hitlerini yansıttığı, feminen kadının stil kodlarını yeniden yorumladığı giyim koleksiyonu, zamansız, modern ve feminen iddialı parçalarla hayat buluyor. 

EDA ZAMANPUR

Editör: MURAT ÖZER