Türkiye’de sahne dünyasında, televizyon ve sosyal sorumluluk projelerinde başarılı işlere imza atmış öncü bir isim Gülben Ergen’in yeni kozmetik markası GülbeNatural, geçtiğimiz gün Fairmont Quasar Istanbul’da gerçekleştirilen, iş, sanat ve cemiyet dünyasından önemli isimlerin bir araya geldiği muhteşem bir davetle tanıtıldı.

ASLI ŞEN - GÜLBEN ERGEN - YAĞMUR KALYONCU

YAĞMUR KALYONCU - GÜLBEN ERGEN - NAZLI SABANCI

Markanın kurucusu Gülben Ergen, Fairmont Quasar Istanbul’un Genel Müdürü Nicolas Kipper ve ünlü güzellik editörü Yağmur Kalyoncu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen davete Nazlı Sabancı, Aslı Şen, Belçim Bilgin, Gonca Vuslateri, Şeyda Çoşkun, Tuba Coşkun, Özlem Ada Şahin, Emel Yıldırım, Mert Vidinli’nin de aralarında bulunduğu seçkin davetliler katıldı.  

YAĞMUR KALYONCU - BELÇİM BİLGİN - GÜLBEN ERGEN - MERT VİDİNLİ - NAZLI SABANCI

Sürdürülebilir bir zihniyette tamamen vegan içeriklerden oluşan, “Sen Zaten Güzelsin” sloganıyla tüketicilerle buluşan GülbeNatural ürünleri trendlere yön veren güzellik editörleri ve misafirler tarafından büyük beğeni topladı.

ASLI ŞEN - GÜLBEN ERGEN 

Davette konuklara Fairmont Quasar Istanbul’un Executive Chef’i Ercan Yamantürk tarafından hazırlanan vegan ikramlar sunuldu.

YAĞMUR KALYONCU - NAZLI SABANCI 

“GülbeNatural, Güzellik Rituelleri By Gülben Ergen” tanıtım davetinde bir konuşma yapan Gülben Ergen “GN ürünlerinin hammadde ve üretimlerinde özellikle kadın emekçilerle çalıştığı belirterek, toprağın, doğanın şifasını ruhunda taşıyan ve içerisinde gül, lavanta ve yasemini barındıran ürünlerinin doğaya zarar vermeden oluşturulduğunu söyledi.

GÜLBEN ERGEN - ÖZLEM ADA ŞAHİN

GülbeNatural, Güzellik Rituelleri By Gülben hakkında:

Kadın, çocuk, sağlıklı yaşam ve doğa konularında duyarlılığı ile bilinen Gülben Ergen yeni markası GN ürünlerinin hammadde ve üretimlerinde özellikle kadın emekçilerle çalıştı. GN ürünleri hayvanlar üzerinde test edilmiyor. Vegan içeriklerden oluşuyor. Helal sertifikalı, doğaya zarar vermeden, sürdürülebilir zihniyette oluşan ürünlerin sloganı : “Sen Zaten Güzelsin”.

GÜLŞAH SARAÇOĞLU - HÜLYA KALYONCU

GN ürünleri; Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı, paraben, koruyucu, alkol, renklendirici içermeyen, “cildin şifası” olarak nitelendirilen, “Gül” “Yasemin” “Lavanta” olmak üzere 3 çiçek serisinden oluşuyor. Bakım ürünleri ile tüm cilt tiplerinin ve bireylerin kullanımını hedefliyor.

GÜLBEN ERGEN 

Toprağın, doğanın şifasını ruhunda taşıyan gül, lavanta ve yaseminin içerisinde barındırdığı nemlendirici, dengeleyici, besleyici etkisini ilk kullanımdan itibaren ruhunuzda ve teninizde hissedeceksiniz.

SECKİN SUNGUÇ - HÜLYA KALYONCU - GÜLBEN ERGEN - MERT VİDİNLİ - GÜLŞAH SARAÇOĞLU- FEZİ ALTUN

Kadim geleneklerden de ilham alınarak bakır, seramik, tütsü ve doğal taşların gizemli güzellikleri ürün serisine eklenmiş ve sürdürülebilir ambalajlarda özel bakım rituelleri bulunmaktadır.GN markası, 18 bakım ürünü ve yaklaşık 20 ritüelden oluşan ürün kataloğuna sahiptir.

GÜLBEN ERGEN - EMEL YILDIRIM

Crea Floral tarafından markanın konseptinde özel olarak dekore edilen lansmanda Özlem Süer imzalı kostümüyle göz dolduran Gülben Ergen, davetlilerle tek tek ilgilenerek özel bakım ritüellerini anlattı.

GÜLBEN ERGEN - GONCA VUSLATERİ

www.gulbenatural.com

@gulbenatural #gulbenatural   #senzatengüzelsin   #cildinindoğası

ŞEYDA COŞKUN - GÜLBEN ERGEN - TUĞBA COŞKUN

 

Editör: MURAT ÖZER