H & M ilk kez dünyanın en büyük e-ticaret platformlarından biri olan Tmall'da bir Tmall Süper Marka Günü düzenledi.

Gününü kutlamak için, H & M Çin, Şangay'da H & M Stüdyosu A / W 2018 defilesini görmeye dahil, yıldızlarla dolu bir etkinlik düzenledi. H & M Tmall Süper Marka Günü'nde, kampanya kıyafetleri giydi. ünlüler dakikalar içinde satıldı.

Tmall'ın anakara Çin'de yarım milyar tüketiciye sahip eşsiz ve güçlü konumu, H & M China'nın 400'den fazla fiziksel mağaza ve çevrimiçi mağazasının önemli bir tamamlayıcısıdır. H & M, bu yıl Mart ayında Tmall mağazasını başlattı ve Tmall'da H & M Süper Marka Günü'ne ev sahipliği yaptı. Gün boyunca, Çinli moda severlere H & M Tmall mağazasında #YourDayYourWay adlı bir kampanya ile özel promosyonlar sunuldu.

TMALL'DA 4 MİLYON TAKİPÇİ, 25 BİN HAYRANI

“Mart ayında H & M Tmall amiral gemisi mağazasının başarılı lansmanından hızlanan Tmall ile işbirliği yapmaktan çok heyecan duyuyoruz ve ilk Super Brand Günü'nü altı ay içinde gerçekleştiriyoruz. Süper Marka Günü öncesinde, Tmall'da 4 milyonu aşkın takipçimiz vardı, çünkü lansmanından bu yana her gün ortalama 25.000 hayranı kazandık. Çin bizim için çok önemli bir pazardır ve Çin'deki ilk moda şovumuzda moda tutkunlarımızı muhteşem koleksiyonlarımıza göstermekten mutluluk duyuyoruz ”

Tmall Moda ve Lüks Başkan Yardımcısı Anita Lu,

“H & M'in ilk Tmall Süper Marka Günü kutlamalarına katılmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu yıl Mart ayında Tmall'da başlatılan H & M amiral gemisi mağazasının markanın önemli etkisini ve tüketicinin sevgisini gördük. Gelecekte yeni perakendeyi keşfetmek için H & M ile daha fazla işbirliği yapabiliriz ve modayı seven tüketicilerimiz için benzersiz ve premium bir platform oluşturabiliriz ”.

ETKİNLİĞE BİR ÇOK ÜNLÜ KATILDI

Şangay'daki etkinliğe, süper model Ju Xiaowen, pop idol Wang Ziyi, şarkıcı ve oyuncu Summer ve aktris Rayza gibi ünlüler katıldı. H & M ve Tmall temsilcilerinin yanı sıra yaklaşık milyonlarca medya, moda tutkunu ve özel davetliler de katıldı. Bu etkinlik, milyonlarca çevrimiçi izleyiciye P & M Studio A / W koleksiyonunu doğrudan podyumdan alma şansı veren Tmall'da canlı olarak izlendi.

2007 yılında Anakara Çin'deki ilk mağazayı açtıktan sonra 2014 yılında ülkedeki alışverişi online olarak yapan H & M, 21 Mart 2018'de Tmall'da amiral mağazasını başlattı.  

Editör: MURAT ÖZER