Dünyaca ünlü model Kendall Jenner, Jimmy Kimmel Show’una Versace bir elbiseyle katıldı. 

Güzel model Jenner, Jimmy Kimmel Show’unda izleyenleri elbisesiyle büyüledi.

KENDALL JENNER KİMDİR ?

Ünlü model Kendall Jenner, 3 Kasım 1995 tarihinde Los Aangeles, ABD’de dünyaya gelmiştir. Kris Jenner ve Caitlyn Jnner çiftinin kızı olarak doğmuştır. Annesi tarafından ünlü model Kardashian’ın üvey kardeşidir. Kendall Jenner 13 yaşından itibaren modellik yapmaya başladı. Wilhelmina Models modellik ajansı ile kariyerine adım atan Jenner, OK!, Teen, Vogue, Seventeen dergileri için kamera karşısına geçti. 2011 yılında Seventeen dergisi tarafından kız kardeşi Kylie ile birlikte ‘Stil Elçileri’ seçildi. 2011 yılında ‘Bayan Vogue’, 2012 yılında ise ‘Teen Vogue’ dergisinde kapak oldu.

Üvey ablası Kim Kardashian ile birlikte ‘Keeping Up with the Kardashians’ adındaki televizyon programı ile yaptığı modellik ve girişimcilik çalışmalarıyla ismini tüm dünyaya duyurmuştur.
Kendall Jenner, kız kardeşi Kylie ile ‘Kendall Kylie’ markası yaratarak bir giyim markası zinciri oluşturdular. ‘Pacsun’ isminde bir giyim firması kuran ikili kısa sürede modaya yön vermeye başladılar.

Kendall Jenner, 2015 yılında Harper’s Bazaar, GQ ve Marie Claire dergilerinin de kapağında yer alan ünlü güzel Calvin Klein markasının yeni yüzü oldu.

Moda dünyasına hızlı bir giriş yapan ve kariyer basamaklarını da neredeyse 'koşarak' tırmanan Jenner 22 milyon dolarlık yıllık geliri ile zirveye oturdu. 

Gösteri dünyasının en göz önünde yaşayan ailesinin üyelerinden Jenner, ablası Kim Kardashian'ı bile kıskandıracak bir unvanı ele geçirdi.  Kendall Jenner, Forbes dergisi dünyanın en çok kazanan mankenler listesinde yıllık 22 milyon dolar ile zirveye oturdu. Moda uzmanlarına göre her ne kadar son yıllarda podyumda bir fırtına gibi esiyor olsa da aslında 22 yaşındaki Jenner öyle etkileyici bir ışığa sahip değil. 

Ancak ailesi ve özellikle de annesinin sağlam bağlantıları sayesinde daha mesleğinin ilk adımında top model olarak anılmaya başladı. Birçok meslektaşının yıllarca hayalini kurduğu Victoria's Secret defilelerinde kolayca boy gösterdi. Uzmanlara göre bunun en önemli etkeni de kızlarının menajeri ve akıl hocası gibi çalışan anneleri Kris Jenner.

Editör: MURAT ÖZER