Marka yüzü olduğu Kendall Kylie markasının reklam filmi için kamera karşısına geçen Burcu Kıratlı, yeni reklam filminin tanıtımını Mandarin Oriental İstanbul'da bulunan Novikov Restoran'da gerçekleştirdi.

FERYAL GÜLMAN 

Burcu Kıratlı’nın ev sahipliğinde verilen davete Türkiye’nin ünlü isimlerinin yanı sıra cemiyet ve iş hayatının seçkin isimleri katıldı.

NEŞE GÖNÜL 

Işıl ışıl sahne dekoruyla adeta görsel şölen yaşatan davet, son zamanların en elit daveti oldu.

Konuklar, Keman Show ve maskeli dansçıların gösterisiyle başlayan etkinlikte Doğuş Çabakçor’un muhteşem performansıyla doyasıya eğlendi. Etkinlikte reklam filminin ilk gösteriminin ardından markanın aktif giyim koleksiyonu da tanıtıldı.

 BEYZA UYANOĞLU 

BURCU KIRATLI: ''BURCU GERİ DÖNÜYOR' DİYEBİLİRİM ARTIK''

Davette açıklamalarda bulunan güzel oyuncu Burcu Kıratlı, “Kendall + Kylie gibi global bir markanın hem Türkiye hem de Ortadoğu yüzü olmak çok gurur verici ve çok heyecanlı. Bugün benim için çok özel bir gün ve oldukça heyecanlıyım. Onun dışında çok güzel bir projeyle ekranlara dönüyorum fakat henüz bir şey söylemem doğru olmaz. Ama Burcu geri dönüyor diyebilirim artık!'' dedi.

BURCU KIRATLI 

"İHTİMALLER DEĞİL GERÇEKLER ÜZERİNE KONUŞALIM"

'Davetliler arasında Sinan Akçıl'da olacak mı? Davet ettiniz mi?' sorusu üzerine ise, ''İhtimaller üzerine değil, gerçekler üzerine konuşalım. Burada çok özel konuklarım var.'' dedi.

ARZU KUNT 

EMEL YILDIRIM 

ALEGRA LEVİ - BATYA KEBUDİ 

Editör: MURAT ÖZER