Türk mücevher markası olan Lizay, geçtiğimiz günlerde Four Seasons Hotel Bosphorus'da düzenlenen özel lansman ile 2022, 2023 Koleksiyonu'nu televizyon dünyasının başarılı ismi Burcu Esmersoy ile tanıttı. 

BURCU ESMERSOY 

Mücevherlerinin kalitesi, farklılığı ve bulunduğu sektörde edindiği önemli konumu ile adından sıkça söz ettiren pırlanta markası Lizay, geçtiğimiz günlerde Four Seasons Hotel Bosphorus'da düzenlenen özel lansman ile 2022, 2023 Koleksiyonu'nu televizyon dünyasının başarılı ismi Burcu Esmersoy ile tanıttı. 

ZEYNEP TOKER

LİZAY'DAN ŞIK LANSMAN

Four Seasons Hotel Bosphorus'da gerçekleştirilen özel lansmana iş, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı.

YELİZ - ÇAĞATAY SERBES

Lansmanın ev sahipliğini yapan Lizay Yönetim Kurulu Üyeleri Yeliz ve Çağatay Serbes, bu özel davete katılan konuklar ile tek tek ilgilendiler. 

TUVANA BÜYÜKÇINAR

Katılımcılar Lizay markasının eşsiz tasarımlarını, kusursuz taşlarını, yenilikçi, modern ve göz kamaştıran modellerini yakından inceleme fırsatı bulurken, sunulan ikramların ve dj performanslarının eşliğinde güzel bir gün geçirdiler.

BURCU ŞENDİR- DURU KARABACAK

Davette bir konuşma yapan Lizay Yönetim Kurulu Üyesi Yeliz Serbes, Lizay'ın dünyadaki trend akımları takip eden, genç bir vizyona sahip bir marka olduğunu belirtirken tasarımlarında özgün ve güncel modellere yer verme konusunda titizlik gösterdiklerini dile getirdi. 

ARZU KUNT

BAŞAK GÜNGÖR - GÜLŞAH ÇINAR

İPEK KÖSE 

 GÜLŞAH ÇINAR

BURCU ESMERSOY 

Editör: MURAT ÖZER