İsviçreli saat markası Longines 2019 yeniliklerini tanıttı. Bugün Longines Marka Direktörü Özlem Kıroğlu Geylan ev sahipliğinde gerçekleşen keyifli davet marka dostları sayesinde renklendirildi. 

ÜNLÜLERDEN LONGINES'İN ZARİF KOLEKSİYONU "CONQUEST CLASSIC" BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Longines 2019 yeniliklerini tanıttığı davette, Ebru Erberdi, Arzu Kunt, Melis Özer, Dilara Koçak, Batya Kebudi, Günsel Ülke, Ayşegül Karabay gibi sanat ve cemiyet dünyasından ünlü isimleri ağırladı.

İSVİÇRELİ SAAT MARKASI LONGINES’DEN KOLEKSİYON TANITIMI

Glens Restaurant’ın şık ambiyansında gerçekleştirilen davete yılbaşı teması hâkimdi. Misafirler Longines’in 2019 yeniliklerini keşfederken bir taraftan da canlı müzik eşliğinde keyifli dakikalar geçirdi. 

Longines’in 2019’da çıkan yeni modellerinin tanıtıldığı davette, kadınlar için Longines’in yeni cesur ve zarif koleksiyonu “Conquest Classic” , erkekler için de markanın amiral gemisi koleksiyonu “The Longines Master Collection Moonphase” öne çıkarıldı. 

Longines, kadınsı dokunuşlarla dinamik çizgileri bir araya getirerek yeni Conquest Classic koleksiyonunu yarattı. Markanın ikonik zarafetinden taviz vermeyen bu koleksiyon, sedef, pırlanta ve pembe tonlarıyla süslenmiş yeni kadranlarıyla günümüz kadınlarına hitap ediyor.

 Longines’in Conquest Classic koleksiyonu, modernliği ve markayla özdeşleşen zarafeti ustalıkla bir araya getiriyor. Zarif ve şık yeni tasarımlar, tamamen kadınsı ve modern. Hayatın birçok alanında etkin rol alan kadınlar için tasarlanan bu saatleri severek takacak.

Longines, amiral gemisi serilerinden The Longines Master Collection'ı daha da güçlendiren yeni tasarımlarıyla saatçilikteki uzmanlığını bir kez daha sergiliyor. Longines için özel olarak geliştirilen yeni otomatik kurmalı mekanizma ile çalışan bu saatler, teknik mükemmellikle klasik zarafeti dengeliyor. Saatlerin ince estetiği ve Ay evreleri göstergesi hayranlık uyandırıyor. The Longines Master Collection'ın yeni modelleri markanın son yıllarda öne çıkardığı ikonik mavi rengine sahip kadran ve kayış seçeneği ile de sunuluyor.

Editör: MURAT ÖZER